Meni
Korpa

VISIONACE, 30 TABLETA

Visionace, 30 Tableta
VISIONACE, 30 TABLETA
Opis
Visionace  predstavlja najkompletniju formulu za oči, nastalu kao rezultat dugogodišnjeg naučnog ispitivanja britanske kompanije Vitabiotics. Pored luteina, vitamina D i cinka, sadrži još 20 bioaktivnih supstanci sa sveobuhvatnim dejstvom na oko. Ispitivan je na Glasgow Caledonian Univerzitetu i testiran nekoliko godina na Londonskom univerzitetu, nakon čega je zauzeo značajno mesto u preporukama oftamologa širom sveta.
 • pokazuje pozitivne efekte na stabilizaciju suzne tečnosti (kod suvog oka, korisnika sočiva i drugih iritacija površine oka)
 • kombinacija antioksidanata, luteina i cinka preporučuje se osobama sa visokom dioptrijom i starijoj populaciji (sa staračkom degeneracijim makule)
 • vitamini A, B2, B3, kao i antioksidansi iz ekstrakta borovnice štite kako površinu oka, tako i njegove ostale strukture, te je Visionace posebno koristan kod Sindroma kompjuterskog vida (koji se javlja kod osoba koje provode preko 4 sata dnevno za kompjuterom)
 • antioksidansi štite oko i od oksidativnog stresa, koji može da oštećuje sve strukture oka (posebno sočivo)
Proizvodi se prema najvišim standardima. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse, gluten, skrob, masti i kvasac.
 
Sastav
Visionace sadrži 23 bio-aktivna sastojka, uključujući lutein, prirodnu mešavinu karatenoida (betakaroten, alfakaroten, zeaksantin, kriptoksantin i lutein), citrus biflavonoide, ekstrat borovnice, kompleks B vitamina, minerale (cink, bakar, mangan, selen, hrom, gvožđe, magnezijum).
Delovanje
Visionace štiti površinu oka pa je zato posebno koristan osobama sa kontaknim sočivima I onima koji puno vremena provode za računarom. Jedini je takav suplement koji sadrži i vitamin B12, naručito bitan za očuvanje očnog živaca. Kombinacija antioksidanata, luteina i ekstrakta borovnice značajna je za očuvanje zdravlja retine i sočiva , posebno kod starijih osoba.
Sadrži:
 • Lutein, neophodan za zdravu retinu
 • Vitamin B12 za vitalnost očnog nerva
 • Antioksidanse (vit E i dr.), koji štite oko od štetnog uticaja duvanskog dima i UV zračenja
 • Vitamin C i bioflavonoidi su presudni za zdravo sočivo

Sadrži i druge vitamine, minerale, kao i ekstrakt borovnice, koji svojim sinergističkim dejstvom pomažu:
 • u održavanju normalne vlažnosti oka, kod osoba koje koriste kontaktna sočiva i onih koji provode puno vremena za kompjuterom (4h dnevno)
 • usporava starenje oka (makularnu degeneraciju uslovljenu starenjem)
 • prevenira nastanak I napredovanje katarakte
Visionace je najprodavanija formula za oči u Velikoj Britaniji i rezultat je dugogodišnjeg naučnog istraživanja. U jednoj od najnovijih studija na Glasgow Caledonian Univerzitetu, potvrđen je njegov pozitivan uticaj ( naročito Vitamina A, B2 i cinka) na očuvanje vida
 
Namene
B vitaminski kompleks, značajan za očuvanje očnog nerva;
Vitamin C, neophodan za pravilno funkcionisanje sočiva oka;
Kombinacija anioksidanata: lutein i ekstrakt borovnice za očuvanje zdravlja retine i sočiva, posebno kod starijih osoba;
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Jedna kapsula dnevno.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

1.584,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: 17876

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.