Meni
Korpa

ESENSA Blog RSS Feed

19 дец 0 1546
Šta je ANKSIOZNOST?Anksioznost je ono što osećamo kada smo zabrinuti, napeti ili uplašeni – posebno u vezi sa stvarima koje će se desiti ili za koje mislimo da bi se mogle dogoditi u buduc..
STIV 15 сеп 0 826
Anemija se javlja kod osoba koje nemaju dovoljno crvenih krvnih zrnaca koja pomažu da se kiseonik tranposrtuje od pluća do tkiva, a ugljen-dioksid u suprotnom smeru. Anemija se takođe povezu..
STIV 30 авг 0 500
Šta je vitamin D?Vitamin D je vitamin koji je rastvorljiv u mastima i može se pronaći u nekoliko prirodnih namirnica i u suncu, a oni koji ne preferiraju namirnice bogate vitaminom D i sunča..
STIV 26 јул 0 466
Dok se pakujemo razmišljamo koji kupaći da ponesemo, koja knjiga ili časopis su nam potrebni za razonodu i lepe trenutke na odmoru, ali i šta je to što bi nam moglo zatrebati u putnoj apotec..
STIV 17 јул 0 507
Termin menopauza je grčkog porekla (menos-mesec, pausis-pauza) i označava poslednju menstruaciju koju godinu dana ne prati sledeća. Brojne promene koje prate smanjenu funkciju ovarijuma, čak..
STIV 09 јул 0 1617
Kako prepoznati simptome upale uha?Primarni znakovi su svrab i peckanje u uhu, a kasnije se javlja bol koja se pojačava usled pritiska na uho, otvaranjem usta ili zvakanjem. Neretko, tegobe ..
STIV 07 јул 0 380
Svi koji se bave sportom, znaju koliko je potrebno prolivenog znoja da bi imali zategnuto telo na kome se vide tragovi vežbanja. Ključ uspeha svakako leži u redovnim fizičkim aktivnostima, a..
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)