Meni
Korpa

Vitamini za oči

Brend: BIOFAR
OpisBIOFAR Hom Complex pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi (hrom), normalnom metabolizmu ugljenih hidrata (cink) i regulaciji hormonske aktivnosti (vitamin B6). Aktivni sastojci takođe doprinose normalnom funkcionisanju nervnog siste..
294,00 RSD
OpisNatural Wealth® Vitamini za oči je dodatak ishrani u obliku tableta namenjen za zdravlje očiju, kao i za osobe koje svakodnevno naprežu oči (npr. radom na računaru).  SastavSadrži kombinaciju mineralaCinka Bakra Selena vitamina C, E i beta karotena. DelovanjeVitamin А i cink doprino..
2.339,04 RSD
Brend: ALKALOID
OpisProkulin Plus je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju antioksidantnih vitamina i minerala, lutein, zeaksantin i omega-3. Preporučuje se kod degeneracije makule, ranoj fazi katarakte i za zaštitu očiju i vida.SastavJedna kapsula sadrži:571mg ribljeg ulja (uključujući 250 mg DHA); 80mg ..
1.280,40 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisPreparat VISIONACE PLUS, hrana za posebne medicinske namene, je kompletna nutritivna podrška za oko i namenjen je za potrebe ishrane kod starijih osoba sa senilnom degeneracijom makule.  SastavJedna tableta: Vitamin A - 300µg, Vitamin D - 2,5µg, Vitamin E - 60mg, Vitamin C - 150mg, Vitamin B1 -..
1.742,40 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisVisionace  predstavlja najkompletniju formulu za oči, nastalu kao rezultat dugogodišnjeg naučnog ispitivanja britanske kompanije Vitabiotics. Pored luteina, vitamina D i cinka, sadrži još 20 bioaktivnih supstanci sa sveobuhvatnim dejstvom na oko. Ispitivan je na Glasgow Caledonian Univerzitetu i..
1.273,80 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)