Meni
Korpa

Gasovi i nadutost

Brend: Esensa
Cimisens Cimet poseduje protektivno dejstvo na kardiovaskularni sistem, uz blagi antihipertenzivni efekat.Osim što u svom sastavu ima snažne antioksidanse, cimet pokazuje i antiinflamatorno dejstvo, doprinosi snižavanju nivoa glukoze u krvi, kao i ukupnog i LDL holesterola.Cimet sprečava i n..
633,60 RSD
Brend: Esensa
Cimisens Cimet tablete sadrže koru cimeta u prahu, koja doprinosi snižavanju i održavanju nivoa šećera u krvi, pa se njihova primena preporučuje kao pomoć kod pacijenata koji boluju od dijabetesa tipa 2. Kora cimeta sadrži etarsko ulje, kumarine, sluz i tanine. Etarsko ulje cimeta ispoljava antimikr..
471,80 RSD
Brend: Esensa
Gasimetin® prašak za peroralnu primenu je medicinsko sredstvo koje sadrži simetikon, supstancu koja mehanički razgrađuje mehuriće gasa koji se nalaze u gastrointestinalnom traktu. Pod uticajem simetikona, mehurići se grupišu stvarajući slobodni gas koji se potom lakše eliminiše.Jedna od na..
624,80 RSD
Brend: Esensa
Gasimetin® Forte oralni prašak je medicinsko sredstvo koje se koristi za ublažavanje simptoma povezanih sa gasovima, kao što su osećaj nadutosti, flatulencija ili bol u stomaku i za regulisanje/normalizaciju gastrointestinalne funkcije i olakšano pražnjenje creva.✔ Brzo i dugotrajno rešenje za ..
790,50 RSD
Brend: E.S.I.
OpisKarbofin forte preporučujemo nakon obilnih ili začinjenih obroka, kao prvu pomoć za otklanjanje težine i bola u želucu. Pomaže varenje hrane, otklanja nadimanje i gasove, pospešuje lučenje digestivnih enzima i reguliše probavu. Može se koristiti i kao prirodni antidijaroik zahvaljujući sadržaju ..
547,80 RSD
Brend: E.S.I.
OpisDigestiv i laksativ. Mešavina deset lekovitih biljaka koje pospešuju fiziološku funkciju i čišćenje debelog creva, posebno u slučajevima konstipacije (zatvora), nadimanja i lošeg varenja. Ten herbs tablete su dijetetski suplement (dodatak ishrani) na bazi sinergijske mešavine biljaka u prahu - k..
653,40 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)