Meni
Korpa

Gasovi i nadutost

Brend: Esensa
ENZIMETIN 5® kapsule sadrže DigeZyme®,  klinički ispitan multienzimski kompleks 5 digestivnih enzima namenjen poboljšanju varenja i apsorpcije hranljivih materija:Amilaza + Proteaza + Celulaza + Laktaza + LipazaNamenjen je sm..
1.083,75 RSD
Brend: Esensa
Gasimetin® prašak za peroralnu primenu je medicinsko sredstvo koje sadrži simetikon, supstancu koja mehanički razgrađuje mehuriće gasa koji se nalaze u gastrointestinalnom traktu. Pod uticajem simetikona, mehurići se grupišu stvarajući slobodni gas koji se potom lakše eliminiše.Jedna od na..
676,19 RSD
Brend: Esensa
Gasimetin® Forte oralni prašak je medicinsko sredstvo koje se koristi za ublažavanje simptoma povezanih sa gasovima, kao što su osećaj nadutosti, flatulencija ili bol u stomaku i za regulisanje/normalizaciju gastrointestinalne funkcije i olakšano pražnjenje creva.✔ Brzo i dugotrajno rešenje za ..
867,00 RSD
Brend: E.S.I.
OpisKarbofin forte preporučujemo nakon obilnih ili začinjenih obroka, kao prvu pomoć za otklanjanje težine i bola u želucu. Pomaže varenje hrane, otklanja nadimanje i gasove, pospešuje lučenje digestivnih enzima i reguliše probavu. Može se koristiti i kao prirodni antidijaroik zahvaljujući sadržaju ..
622,50 RSD
Brend: E.S.I.
OpisDigestiv i laksativ. Mešavina deset lekovitih biljaka koje pospešuju fiziološku funkciju i čišćenje debelog creva, posebno u slučajevima konstipacije (zatvora), nadimanja i lošeg varenja. Ten herbs tablete su dijetetski suplement (dodatak ishrani) na bazi sinergijske mešavine biljaka u prahu - k..
726,01 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)