Meni
Korpa

Ostalo od posebne hrane

Brend: E.S.I.
OpisGinkgoMax  tablete namenjene su osobama koje pate od slabe cirkulacije, edema, kao I osobama koje imaju problema sa pamćenjem i koncentracijom. GinkgoMax formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antio..
1.003,20 RSD
Brend: E.S.I.
OpisGinkgoMax tablete namenjene su osobama koje pate od slabe cirkulacije, edema, kao I osobama koje imaju problema sa pamćenjem i koncentracijom. GinkgoMax formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antiok..
567,60 RSD
Brend: E.S.I.
OpisGinseng plus kapsule su namenjene ublažavanju fizičkog i mentalnog umora, za jačanje imuniteta i libida. Dodatak ishrani koji sadrži standardizovane biljne ekstrakte korejskog i sibirskog ženšena, guarane, kole, vitamin C i E, kreatin i karnitin. Ovi aktivni sastojci se brzo apsorbuju i koriste ..
729,00 RSD
Brend: E.S.I.
OpisKurkuma Max kapsule sadrže ekstrakt kurkume u uljanom micelarnom rastvoru koji obezbeđuje 185 puta veću bioraspoloživost u odnosu na suvi ekstrakt i prah korena biljke.B Uobičajene lipozomalne emulzije (najčešće sadrže kurkumu i sojin lecitin) imaju čestice prečnika od 100 do 1000nm dok uljani m..
1.102,20 RSD
OpisPomoć za koncentraciju, pamćenje i perifernu cirkulaciju, 30 tableta Ginkgo Forte preporučujemo svima koji žele da zaštite dobru cirkulaciju, kao i za očuvanje kognitivnih funkcija i dobrog pamćenja. Ginko se pre svega preporučuje kao prirodna pomoć za zdravlje osoba srednjeg i starijeg doba i ..
568,92 RSD
OpisNatural Wealth Sojin lecitin je namenjen za jetru i kardiovaskularni sistem. Proizvod sadrži lecitin soje koji je po svojoj strukturi fosfatidilholin. Način uzimanja uzimati jednu (1) gel kapsulu dnevno uz obrokSastavJedna gel kapsula sadrži 1200mg soja lecitinaDelovanjeLecitin je prirodni izvor..
2.498,76 RSD
OpisNatural Wealth® Ulje noćurka forte 1300mg sadrži esencijalne masne kiseline. Koriti se za predmenstrualni sindrom (PMS) i u menopauzi. Oprez je potreban kod osoba koje su na terapiji antikoagulansima kao i kod osoba koje boluju od epilepsije.  SastavSadrži 1300 mg ulja semena noćurka (Oenothera..
1.599,84 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)