Meni
Korpa

Prostata i plodnost

Brend: Esensa
Cordyceps sinensis ima dugu istoriju retke i egzotične lekovite gljive kineske medicine, koja se smatra eliksirom mladosti i dugog života. Raste samo na visokim planinama jugozapadne Kine i Tibeta i na tim prostorima se smatra prirodnim darom, odn. talismanom koji je stvoren samo za kineske car..
892,50 RSD
CORDYCEPS SINENSIS 30 KAPSULA
kratak rok
Brend: Esensa
Cordyceps sinensis ima sposobnost da povećava stepen dopremanja i iskoristivosti kiseonika u ćelijama, i na taj način dovodi do poboljšanja opšteg stanja organizma, snage i izdržljivosti. Dovoljna količina kiseonika u ćelijama doprinosi zdravom životu i dugovečnosti čoveka, dok je nedostatak kiseoni..
1.083,84 RSD
Brend: Esensa
FERTILSENS® prašak za peroralnu primenu je specijalno formulisan dodatak ishrani namenjen poboljšanju plodnosti i održavanju pravilne reproduktivne funkcije kod muškaraca.    Aktivni sastojci FERTILSENS®-a su vitamini, minerali i aminokiseline sa antioksidativnim ..
2.804,97 RSD
Brend: Lo.Li Pharma
Opis proizvodaInofolic Combi je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola u fiziološkom odnosu 40:1, i folne kiseline koji predstavlja jedinstvenu formulaciju u kojoj se pojačava metabolički efekat mio-inozitola i utiče pozitivno na regulaciju znakova i simptoma PCOS-a kod žena sa..
2.416,98 RSD
Brend: Lo.Li Pharma
Opis proizvodaInofolic prašak je adekvatna kombinacija mioinozitola, alfa-lakalbumina  i folne kiseline čija primena ima značajnu ulogu u lečenju neplodnosti i insulinske rezistenciije. ..
1.590,60 RSD
Brend: Lo.Li Pharma
Opis proizvodaInofolic Plus kapsule su dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola, melatonina i folne kiseline...
1.966,80 RSD
OpisSelen se nalazi u crvenim krvnim zrncima, jetri, slezini, srcu, noktima, zubnoj gleđi, testisima i spermatozoidima. Svoju ulogu u ljudskom organizmu ostvaruje kao deo važnih antioksidativnih enzima, štiteći ga od štetnog uticaja slobodnih radikala, a važan je i za imuni sistem. Selen doprinosi n..
1.099,56 RSD
Brend: INPHARM
OpisSelen je esencijalni mineral i u našoj hrani ga nema dovoljno, a samim tim i u našem organizmu, tj.nalazi se u tragovima. Doprinosi funkcionisanju imunog sistema, štitne žlezde, normalnoj spermogenezi, što ga čini veoma važnim mineralom. Vrlo je moćan antioksidans i samim tim doprinosi neutralis..
511,00 RSD
OpisSelitop je jedinstven proizvod u inovativnoj formi orodisperzibilnih tableta, za potrebe ishrane osoba  sa oboljenjima šitne žlezde ili drugim stanjima sa povećanim potrebama za selenom.SastavL- Selenomethionine 200mcg  DelovanjeSelen je esencijalni mikronutrijent sa različitim važnim funkcijam..
1.518,00 RSD
SENSOVUL PRASAK ZA PRIPREMU ORALNOG RASTVORA, 20 KESICA
3 + 1 gratis -15 %
Brend: Esensa
SENSOVUL® prašak je namenjen ženama u reproduktivnom periodu sa sindromom policističnih jajnika, insulinskom rezistencijom, gestacijskim dijabetesom, hormonskim disbalansom, poremećajima ovulacije i reproduktivne sposobnosti, u periodu planiranja trudnoće, kao i tokom trudnoće. Zahvaljujući optimaln..
1.322,18 RSD 1.555,50 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)