Meni
Korpa

Inhalacija

Brend: Esensa
Marisol Hypertonica, sterilni rastvor natrijum hlorida 3% bez konzervansa, u pojedinačnim ampulama čija je upotreba higijenski pouzdana i jednostavna. Koncentracija ovog rastora veća je od koncentracije soli u tkivima, pa se ove ampule mogu koristiti kao prirodan dekongestiv.Usled osmotskog delovanj..
1.211,25 RSD
Brend: Esensa
Expulmo Pavle Paxi balzam predstavlja kombinaciju etarskih ulja četinara i mediteranskog bilja u lipofilnoj podlozi, koja se nanosi lokalno na grudni koš kod prvih znakova prehlade. Isparavanje svežih aroma mirte, jele i bora, deluje antiinfektivno i dovodi do ublažavanja tegoba koje se javljaju kod..
573,75 RSD
Brend: Esensa
Pulmint gel je namenjen za utrljavanje na kožu grudi i leđa (suva inhalacija) i za pripremu vlažnih inhalacija kod prehlade, glavobolje, bolnog grla i kašlja.Kombinacija etarskih ulja, kamfora i mentola pojačava lučenje i razmekšavanje sluzi i olakšava njeno iskašljavanje.Odličan efekat u smanjenju ..
369,75 RSD
Brend: Esensa
Pulmint kapi za inhalaciju sadrže kombinaciju etarskih ulja i koriste se za pripremu vlažnih inhalacija. Etarska ulja pojačavaju lučenje bronhijalne sluzi, razređuju gust i lepljiv sekret i olakšavaju njegovo iskašljavanje.Sadrže i mentol, koji zajedno sa etarskim uljima deluje antiseptično i protiv..
369,81 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)