Meni
Korpa

ERBAVEN RETARD, 30 TABLETA

Erbaven Retard, 30 Tableta
ERBAVEN RETARD, 30 TABLETA
Opis
Tablete su inovativna formula sa trokserutinom i biljnim ekstraktima divljeg kestena, crvenog grožđa, centele, ruskusa i borovnice. Trokserutin (flavonoid dobijen iz cvetova japanskog bagrema) se koristi u tretmanu venske insuficijencije, deluje protiv oticanja nogu i poboljšava mikrocirkulaciju. Aktivni sastojci biljnih ekstrakata deluju povoljno na zidove vena, smanjuju oticanje nogu i pucanje kapilara, ublažavaju crvenilo, grčeve i trnjenje nogu. Redovno korišćenje erbaven tableta takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile. Specijalna fromulacija tableta omogućava da se aktivni sastojci postepeno oslobađaju i resorbuju u gastrointestinalnom traktu čime se postiže produženo (retard) delovanje i organizam ima mogućnost da maksimalno apsorbuje sve aktivne sastojke.
Proizvod ne sadrži: gluten i GMO.

 
Sastav
trokserutin (flavonoid koji je ekstrahovan iz cveta japanskog bagrema), titrirani ekstrakti divljeg kestena, kostrike, crvene vinove loze, gotu kole i borovnice.
Delovanje
Erbaven retard je dijetetski dodatak ishrani koji redovnom upotrebom otklanja tegobe proširenih vena, poboljšava perifernu mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara. Otklanja osećaj umora i težine u nogama, kao i osećaj svraba koji se javlja kod osoba sa proširenim venama. Redovno korišćenje kapsula takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile.
 • TROKSERUTIN - flavonoid koji se dobija iz pupoljka japanskog bagrema. Efikasan je u tretmanu venske insuficijencije i edema, povoljno utiče na mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara.
 • ESCIN - ima antiinflamatorno, antiedemsko i venotonično dejstvo. Smanjuje propustljivost kapilara i izlazak tečnosti iz krvnih sudova čime otklanja otoke i težinu u nogama.
 • BROMELAIN - proteolitički enzim koji deluje protivupalno i antiedemski (smanjuje oticanje).
 • GINKO BILOBA - sprečava agregaciju trombocita i ishemiju tkiva, koristan je kod periferne vaskulopatije.
 • DIVLJI KESTEN - sadrži escin i eskulin koji olakšavaju vensku i limfnu cirkulaciju i jačaju zidove krvnih sudova.
 • RUTIN - koristan kod hronične venske insuficijencije, kod venolimfatičke insuficijencije i kod pucanja kapilara. Povećava venski tonus i stimuliše eliminaciju tečnosti jer stimuliše diurezu.
 • CENTELA - tradicionalno se koristi kod oticanja nogu, za lečenje celulita i uopšte kod problema sa venskom cirkulacijom.
 • BOROVNICA - sprečava propustljivost kapilara. Ima antitrombocitno i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući antocijanima i taninima deluje vazoprotektivno i sprečava nastanak otoka.
 • NOVOZELANDSKA ZELENA DAGNJA - smanjuje zapaljenske (antiinflamatorno dejstvo) i reumatske tegobe (antireumatsko dejstvo).
 • ARNIKA i ALOJA - umiruju bolove i deluju protivupalno

Namene
Erbaven retard otklanja tegobe proširenih vena, poboljšava perifernu mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara. Otklanja osećaj umora i težine u nogama, kao i osećaj svraba koji se javlja kod osoba sa proširenim venama. Redovno korišćenje tableta takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile.
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Jedna tableta dnevno, popiti sa čašom vode nakon jela.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

818,40 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: 6492

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.