Meni
Korpa

Osteoporoza

Brend: Esensa
DevitIN D3 2000 IU tablete za žvakanje sadrže 2000 IU vitamina D3 i namenjene su za primenu kod osoba sa oslabljenim imunim sistemom, kod neadekvatne mineralizacije kostiju, kod osoba sa osteopenijom i osteoporozom, kod povećanog nivoa stresa, kao i u svim stanjima u kojima je neophodna nadokna..
522,79 RSD
Brend: Esensa
DevitIN D3 2000IU oralne kapi za odrasle je dijetetski proizvod u obliku oralnih kapi koji u jednoj dozi sadrži 50 µg (2000 internacionalnih jedinica) vitamina D3.DevitIN D3 2000IU oralne kapi Vam može pomoći ukoliko imate problema sa:Oslabljenim imunitetomOsteopenijomOsteoporozomPovećanim..
637,50 RSD
Brend: Esensa
Devitin D3 400IU u formi oralnih kapi predstavlja dodatak ishrani dece koji obezbeđuje preporučen dnevni unos vitamin D3 u samo jednoj dozi. U skladu sa Evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, vitamin D3 se primenjuje preventivno u dozi od 400 IJ već od 8. dana života, i to svakodnevno..
561,00 RSD
Brend: Esensa
DevitIN D3 1000 IU + lipozomalni Zn predstavlja savremen, brz i efikasan vid suplementacije vitamina D i cinka. Vitamin D3 je neophodan za pravilno funkcionisanje organizma i naročiti doprinos daje jačanju imunog sistema, ali i brojnim drugim procesima u telu, poput održavanja zdravlja kos..
828,75 RSD
Brend: Esensa
Osteovit® D3K2 tablete za žvakanje sadrže kombinaciju vitamina D3 i K2 koji predstavljaju savršen vitaminski duo za jake kosti, zdravo srce i snažan imunitet. Paralelna primena vitamina D3 i K2 je najefikasniji način za poboljšanje mineralne gustine kostiju – vitam..
688,50 RSD
Brend: Esensa
Reuminfix kapsule sadrže 8 aktivnih sastojaka koji sinergističkim delovanjem ublažavaju simptome reumatskih oboljenja kao što su bol, otok, ukočenost i smanjena pokretljivost. Takođe, sadrže pažljivo odabrane aktivne principe biljnog porekla čija je efikasnost u suzbijanju bola i inflamacije.Zahvalj..
1.147,56 RSD
OpisNatural Wealth® Vitamin D-1000IJ Protect je dijetetski proizvod-hrana za posebne medicinske namene, za potrebe ishrane osoba sa deficitom vitamina D. Vitamin D poseduje snažna antioksidativna i imunostimulativna svojstva, a brojna naučna istraživanja su pokazala pozitivan efekat na zdravlje celo..
1.380,72 RSD
OpisNatural Wealth® Vitamin D-3 400IJ  je dodatak ishrani u obliku tableta namenjen za zdrav imunitet i kosti. Vitamin D poseduje snažna antioksidativna i imunostimulativna svojstva, a brojna naučna istraživanja su pokazala pozitivan efekat na zdravlje celog organizma. Vitamin D ima značajnu ulogu u..
1.506,20 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisUltra Vitamin D sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i održavanju zdravlja kostiju i zuba. Sadrži 1000 ij vitamina D u obliku D3 (holekalciferol) koji ima mnogo uloga u organizmu od kojih je najznačajnija održavanje homeostaze (ravnoteže) i kon..
1.254,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)