Meni
Korpa

MELATONIN PURA, 60 TABLETA

Melatonin Pura, 60 Tableta
MELATONIN PURA, 60 TABLETA
Opis
Melatonin za lakše i brže uspavljivanje i kvalitetniji san. Pogodan je za dugotrajnu upotrebu – ne stvara zavisnost. Melatonin je supstanca koju naš organizam prirodno luči tokom noći. On reguliše uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se tokom godina smanjuje i nakon 45. godine počinje značajno da opada. Upravo iz tog razloga, starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Manjak melatonina se uspešno može nadoknaditi uzimanjem melatonina u obliku dijetetskih suplemenata. Bez obzira na uzrok nesanice najbolje prirodno rešenje je upotreba tableta Melatonin, koje bez neželjenih efekata regulišu prirodno uspavljivanje i obezebeđuju kontinuirani, okrepljujući san.
 
Sastav
Jedna tableta sadrži:
 - Melatonin  1 mg
 
Delovanje
Pogodan je za dugotrajnu upotrebu – ne stvara zavisnost. Nesanica i isrpljenost organizma, koju ona uzrokuje, čak i kad traju svega nekoliko dana, mogu dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih problema. Dolazi do pojačanog stresa i anksioznosti, kao i do pada imuniteta i moguće depresije.  Dobar i okrepljujuć san je neophodan za normalno funkcionisanje organizma.
Melatonin je supstanca koju organizam prirodno proizvodi tokom noći I koja  olakšava  uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se tokom godina smanjuje i nakon 45. godine počinje značajno da opada. Upravo iz tog razloga, starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Manjak melatonina se uspešno može nadoknaditi  ESI Melatonin tablete ubrzavaju uspavljivanje, na prirodan način regulišu cikluse budnosti i sna i obezbeđuju okrepljujući san. Pored uticaja na uspavljivanje, istraživanja pokazuju da melatonin ima značajno antioksidativno delovanje, da neutrališe delovanje slobodnih radikala i da usporava starenje organizma.
 
Namene
Preporučuje se:
- kod  hronične ili akutne nesanice izazvane stresom ili umorom
- starijim osobama sa problemom nesanice i/ili isprekidanog sna
- osobama sa poremećenim ritmom spavanja - rad noću ili po smenama
- prilikom putovanja i promena vremenskih zona (za prevenciju džet-leg efekta)
- kod nesanice izazvane apstinencijalnom krizom tokom odvikavanja od cigareta, alkohola ili pojedinih lekova.

 
Dodatne informacije
Masa: 0.1kg
Uputstvo za korisnike
Za brže uspavljivanje, jedna tableta dnevno, pola sata pre odlaska u krevet. Za ublažavanje simptoma promena vremenskih zona, popiti jednu tabletu dnevno pre spavanja na dan puta i nastaviti sa uzimanjem nekoliko dana nakon putovanja.
 

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

633,61 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6511

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.