Meni
Korpa

Preparati za mršavljenje

Brend: Esensa
L-carnitine 500 kapsule sadrže aminokiselinu L-karnitin koja učestvuje u procesima sagorevanja masti i energetskom metabolizmu. U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povećanja masnih n..
816,00 RSD
Brend: Esensa
Rekreitin L-carnitine 1000, prašak za peroralnu primenu, sadrži 1000 mg L-karnitina – važnog nutrijenta koji doprinosi transformaciji masti u energiju potrebnu za rad srca i skeletnih mišića.U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije već se pojačano t..
2.040,00 RSD
Brend: BIOFAR
OpisBIOFAR PHYTO DIGESTION svojim specifičnim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose lakšem varenju. Artičoka podstiče lučenje sokova za varenje, pomaže varenje i normalnu funkciju jetre, doprinosi normalnom funkcionisanju sistema za varenje, pomaže detoksikaciju i podstiče funkciju bub..
417,60 RSD
Brend: IOANNA
IOANNA RELIFE ANTI-AGING BOOSTER oralni prašak ispoljava moćan anti-age efekat zahvaljujući prisustvu optimalnih doza kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina C i E.Poboljšava zdravlje i lepotu kože, smanjujući borePovećava elastičnost kože..
3.755,16 RSD
Brend: IOANNA
RESHAPE ANTICELULIT GEL, intenzivan tretman za kožu zahvaćenu celulitom, koji sadrži bioaktivni kompleks za efikasno uklanjanje celulita: KOFEIN + FOSFOLIPIDI + EKSTRAKT ZELENE KAFE + EKSTRAKT  KESTENA + MENTOLIdealan za svakodnevnu upotrebu Lako se razmazujeBrzo se upija Nije le..
2.394,00 RSD
Brend: IOANNA
RESHAPE LIPO-DETOX oralni prašak sadrži jedinstveni ekstrakt mrkemorske alge – ID-alG™ i esencijalni mikroelement hrom koji udruženim delovanjem:Pospešuju gubitak viška kilograma Smanjuju unos kalorija bez gladovanja Smanjuju procenat masti u telu Dovode do poboljšanja izgleda figure..
4.582,80 RSD
OpisHrom je esencijalni mikroelement čiji je nedostatak važan činilac u nastajanju ateroskleroze i dijabetesa. Preporučuje se za ubrzavanje metabolizma i smanjenje masnog tkiva, ali i sportistima kao pomoć za povećanje mišićnog tkiva. Pogodno za vegetarijanceSastavJedna tableta sadrži 200mcg hroma (..
1.894,20 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)