Meni
Korpa

Bol u grlu

Brend: Esensa
Altal forte beli slez oribІete formulisane su na bazi belog sleza i hijaluronske kiseline. Zahvaljujući sluznim komponentama (polisaharidima) iz korena belog sleza (Althaea offіcinalis) koje оbІаžu iritiranu sluzokožu usne duрlје i ždrela, ove oriblete smanjuju nadražaj na kašalj, dok hijaluron..
446,29 RSD
Brend: Esensa
Propomint sprej za decu, antiseptični rastvor za grlo i usta, sadrži standardizovani ekstrakt propolisa, islandski lišaj i N-acetilcistein i namenjen je očuvanju zdravlja sluzokože grla, usne duplje i desni.Standardizovani ekstrakt propolisa, sadržan u proizvodu, ublažava simptome koji pra..
515,10 RSD 643,88 RSD
Brend: Esensa
Propomint sprej za odrasle, antiseptični rastvor za grlo i usta, sadrži standardizovani ekstrakt propolisa koji pomaže kod upala i infekcija usne duplje i ždrela. Koristi se za ublažavanje simptoma koji prate oboljenja desni, sluzokože usta i ždrela.Zbog sadržaja mentola koji deluje antiseptičn..
631,18 RSD
Brend: Esensa
Propomint® Bršljan oriblete su formulisane na bazi suvog ekstrakta lista bršljana, propolisa, matičnog mleča, vitamina C i hijaluronske kiseline.Aktivni sastojci Propomint® Bršljan oribleta doprinose ublažavanju produktivnog kašlja i bržem oporavku kod upale grla, prehlade i gripa. Takođe, doprinose..
422,66 RSD 497,25 RSD
Brend: Esensa
Propomint eukaliptus pastile su formulisane na bazi ekstrakta propolisa standardizovanog na 10% flavonoida galangina, čime se postiže optimalan efekat ovog delujućeg principa. Propolis zahvaljujući visokoj koncentraciji flavonoida koje sadrži, predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog delovanja slobod..
446,29 RSD
Brend: Esensa
Propomint® Islandski lišaj oriblete su formulisane na bazi propolisa, islandskog lišaja, vitamina C i pantotenske kiseline koji oblažu suvu i nadraženu sluznicu usta i grla i doprinose bržem oporavku kod upale grla, suvog kašlja i promuklosti. Ovi aktivni sastojci doprinose jačanju imuniteta i ispol..
497,25 RSD
Brend: Esensa
Propomint® Islandski lišaj je tečni dodatak ishrani namenjen deci i odraslima, formulisan na bazi propolisa, islandskog lišaja, bobica crne zove i vitamina C. Zahvaljujući efektima aktivnih sastojaka, Propomint® Islandski lišaj doprinosi jačanju imuniteta i ispoljava povoljno delovanje u stanjima pr..
510,43 RSD 600,51 RSD
Brend: Esensa
Propomint med i limun pastile su formulisane na bazi ekstrakta propolisa standardizovanog na 10% flavonoida galangina, čime se postiže optimalan efekat ovog delujućeg principa. Propolis zahvaljujući visokoj koncentraciji flavonoida koje sadrži, predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog delovanja slobo..
446,25 RSD
Brend: Esensa
Salvi panten oriblete za grlo formulisane su na bazi žalfije, pantenola i vitamina C. Preporučuje se njihova primena kod bola u grlu, suvog i nadražajnog kašlja, promuklosti, za regeneraciju oštećene sluzokože usta i kao pomoć kod osetljivih desni.Mogu se koristiti i svakodnevno u cilju higijene usn..
422,40 RSD
Brend: Esensa
Salvi Panten oralni sprej predstavlja efikasno rešenje za ublažavanje bola i iritacije kod zapaljenja sluznice usne duplje i ždrela, kao i za umirenje suvog, nadražajnog kašlja.  Salvi Panten oralni sprej karakteriše jedinstvena kombinacija bioaktivnih sastojaka žalfije, pantenola i hijalu..
497,25 RSD
Brend: E.S.I.
OpisSprej za grlo na bazi ekstrakta propolisa, sa etarskim uljem nane. Donosi brzo olakšanje bolnom i nadraženom grlu kod prehlade i kašlja, smiruje upalu sluzokože usne duplje i pogodan je za tretman afti.Sastavpropolis, etarsko ulje nane. Proizvod ne sadrži: alkohol, gluten, derivate mleka, lakt..
479,62 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)