Meni
Korpa

Zatvor/Opstipacija

Brend: Esensa
LaxoManna je tečni dodatak ishrani u monodoznom pakovanju za decu i odrasle, formulisan na bazi laktuloze i mane – koncentrovanog soka dobijenog iz kore crnog jasena. Aktivni sastojci LaxoManne stimulišu rad creva i ostvaruju blago laksativno delovanje, bez pojave intestinalne iritacije i drugih než..
1.032,00 RSD
Brend: Esensa
Mikrolax za decu, glicerinski gel je proizvod formulisan na bazi glicerola. Kao emolijens koji omekšava i obezbeđuje vlažnost kože, glicerol pomaže kod različitih kožnih promena, praćenih neprijatnim tegobama. Zbog sposobnosti da osmotski povlači vodu iz okolnih tkiva u lumen creva, dovodi do brže p..
612,00 RSD
Brend: Esensa
Mikrolax za odrasle, glicerinski gel je proizvod formulisan na bazi glicerola. Kao emolijens koji omekšava i obezbeđuje vlažnost kože, glicerol pomaže kod različitih kožnih promena, praćenih neprijatnim tegobama. Zbog sposobnosti da osmotski povlači vodu iz okolnih tkiva u lumen creva, dovodi do brž..
631,13 RSD
Brend: E.S.I.
OpisDigestiv i laksativ. Mešavina deset lekovitih biljaka koje pospešuju fiziološku funkciju i čišćenje debelog creva, posebno u slučajevima konstipacije (zatvora), nadimanja i lošeg varenja. Ten herbs tablete su dijetetski suplement (dodatak ishrani) na bazi sinergijske mešavine biljaka u prahu - k..
686,41 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)