Meni
Korpa

VITABIOTICS

Brend: VITABIOTICS
OpisPrema podacima Svetske zdravstvene organizacije, oko 40% stanovništva na planeti pati od anemije, uzrokovane nedostatkom gvožđa (sideropenijska anemija). Najugroženije kategorije su žene za vreme menstrualnog ciklusa, trudnice u drugoj polovini trudnoće, starije osobe, a posebo mladi, odnosno de..
2.308,73 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisFeroglobin B12 sadrži jedinstvenu formulu gvožđa namenjenu regulaciji krvne slike, očuvanju zdravlja, povećanju vitalnosti i otpornosti organizma plus vitamin B12. Pored gvožđa sadrže i vitamin B12, folnu kiselinu, cink i druge elemete, koji su neophodni za pravilno formiranje hemoglobina i sazr..
1.701,48 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisJointace COLLAGEN dodatak ishrani namenjen je za bolju pokretljivost zglobova i očuvanje zglobne hrskavice. Sadrži kolagen, glukozamin, hondroitin, vitamine D3, C, E, B12, folnu kiselinu, cink, selen itd. Redovna upotreba ove inovativne formulacije sa 13 nutrijenata za održavanje zdravih i pokre..
2.399,09 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisBio-aktivni hranljivi sastojci koji pomažu očuvanju moždane funkcije i pamćenja. Neurozan je vitaminsko-mineralna formula sa dodatkom Omega 3 ulja. Pomaže očuvanju normalne moždane funkcije, sa pozitivnim efektom na koncentraciju i pamćenje. Neurozan je dodatak ishrani koji obezbeđuje neophodan ..
2.288,88 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisIzgradnja koštanih struktura završava se oko 30-e godine života, kada otpočinje postepeni gubitak koštane mase. Ovaj gubitak se naglo ubrzava kod žena u menopauzi i kasnije oko 70-e godine kod oba pola. Tada se povećava mogućnost nastanka osteopenije i osteoporoze, što opet povećava rizik od pre..
1.254,00 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisZadovoljna mama, zadovoljna beba Zaboravite postporođajni umor! Obnovite energiju, um i telo! Revitalizujte se! Jedinstvena formulacija čak 27 nutritijenata osmišljena za porodilje. Nadoknadite vitamine i minerale, jer misleći na sebe, mislite i na svoju bebu.  SastavAktivni sastojci u 1 t..
1.966,80 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisPregnacare Plus - sadrži Pregnacare Original multivitaminske tablete i dodatne kapsule sa Omega 3 masnim kiselinama. Adekvatan unos Omega 3 masnih kiselina od velikog je značaja u trudnoći, jer se 70% mozga bebe razvije do trenutka rođenja. Njegova primena naročito se preporučuje posle i trimest..
2.178,00 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisPregnacare Original tablete predstavljaju optimalnu kombinaciju 19 vitamina i minerala, koji su neophodni za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke. Sadrže preporučene doze folne kiseline i vitamina B12, koje su neophodne u periodu pre trudnoće i u prvom trimestru, kako bi se obezbedio p..
1.293,60 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisUltra Vitamin D sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i održavanju zdravlja kostiju i zuba. Sadrži 1000 ij vitamina D u obliku D3 (holekalciferol) koji ima mnogo uloga u organizmu od kojih je najznačajnija održavanje homeostaze (ravnoteže) i kon..
1.254,00 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisPreparat VISIONACE PLUS, hrana za posebne medicinske namene, je kompletna nutritivna podrška za oko i namenjen je za potrebe ishrane kod starijih osoba sa senilnom degeneracijom makule.  SastavJedna tableta: Vitamin A - 300µg, Vitamin D - 2,5µg, Vitamin E - 60mg, Vitamin C - 150mg, Vitamin B1 -..
1.983,00 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisVisionace  predstavlja najkompletniju formulu za oči, nastalu kao rezultat dugogodišnjeg naučnog ispitivanja britanske kompanije Vitabiotics. Pored luteina, vitamina D i cinka, sadrži još 20 bioaktivnih supstanci sa sveobuhvatnim dejstvom na oko. Ispitivan je na Glasgow Caledonian Univerzitetu i..
1.584,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)