Meni
Korpa

Ekcemi

Brend: Esensa
Propobaza bioadhezivni gel je preparat koji sadrži ekstrakt propolisa u gel podlozi formulisanoj tako da omogućava produženo (do 10 časova) i kontrolisano oslobađanje delujuće supstance.Preporučuje se u tretiranju površinskih rana, posekotina i opekotina, herpes simpleksa, afti, kao i svih drugih pr..
510,00 RSD
Brend: Esensa
Propobaza bioadhezivni gel je preparat koji sadrži ekstrakt propolisa u gel podlozi formulisanoj tako da omogućava produženo (do 10 časova) i kontrolisano oslobađanje delujuće supstance. Preporučuje se u tretiranju površinskih rana, posekotina i opekotina, herpes simpleksa, afti, kao i svih drugih p..
382,50 RSD
Brend: Esensa
Pure vazelin sa ekstraktom nevena i D-pantenolom je preparat namenjen za negu i zaštitu zdrave kao i za regeneraciju oštećene kože. Zahvaljujući ovim sastojcima, obezbeđuje vlažnost, mekoću i elastičnost kože.Preporučuje se za ublažavanje crvenila, svraba i peckanja. Nanet na kožu, stvara zaštitni f..
280,50 RSD
Brend: CATALYSIS
OpisBLUE CAP KREM  je specijalno formulisan proizvod za hidrataciju suve kože sklone perutanju. Blue Cap krem omekšava suvu i grubu kožu. Štiti kožu od isušivanja i poboljšava teksturu kože. Pogodan je i za osetljivu kožu.Način primene malu količinu krema, 2 puta dnevno, nanesite na suva područj..
1.869,12 RSD
Brend: CATALYSIS
OpisBlue cap sprej  je namenjen svakodnevnom tretmanu kože sa psorijazom, atopijskim ekcemom i seborejom. Brzo i efikasno ublažava problem svraba, crvenila i perutanja kože glave i tela. Proizvod pokazuje veliku antibakterijsku aktivnost. Preporučuje se primena spreja dva puta dnevno.Način prime..
2.803,68 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)