Meni
Korpa

Preparati za zdravu kosu

Brend: Esensa
Burra Argan ulje sadrži 100% čisto ulje originalnog porekla poznatije i kao „Marokansko zlato“ jer se dobija ekstrakcijom iz semena drveta Argania spinosa, koje raste samo na jugozapadu Maroka. Cenjeno je zbog svojih kozmetičkih, nutritivnih i medicinskih svojstava. Zahvaljujući bogatom sadržaju e..
1.809,60 RSD
Brend: Esensa
Dr Plant Pantenol rastvor sadrži dekspantenol koji se u organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B5). Aktivan oblik pantotenske kiseline u organizmu je koenzim A koji ima ključnu ulogu u očuvanju funkcije kože, sluzokože, kose i noktiju. Stimulišući deobu ćelija epiderma, potpomaže pri..
318,75 RSD
Brend: Esensa
Dr Plant Pantenol sprej je namenjen svim generacijama i svim tipovima kože. Jednostavno se nanosi i ne zahteva direktan kontakt sa promenom na koži. Dr Plant Pantenol sprej sadrži dekspantenol koji se u organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B5). Aktivan oblik pantotenske kiseline u ..
420,75 RSD
OpisNatural Wealth® Vitamini za kosu je dodatak ishrani u obliku tableta namenjen za zdravlje kose, kože i noktiju.  Sastav Niacin (niacinamid) Pantotenska kiselina Vitamin B-6 Folna kiselina Vitamin B-12 Biotin Gvožđe Jod Magnezijum Cink Selen Bakar Mangan Proteini soje..
1.561,53 RSD
Brend: E.S.I.
OpisMedicinski šampon za kosu protiv opadanja, pogodan za svakodnevnu upotrebu i prilagođen svim tipovima kose. Namenjen je sprečavanju procesa proređivanja kose i preteranog opadanja. Pogodan je i za tanku i krtu kosu, poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu oštećenu dejstvom sunca, vetra, smoga,..
897,60 RSD
Brend: E.S.I.
OpisDijetetski dodatak ishrani sa Biotinax kompleksom, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, koristan za oštećenu kosu, nokte i kožu. Popravlja stanje i izgled kože, kose i noktiju. Jača kosu i sprečava prekomerno opadanje, pomaže regeneraciju kose i noktiju, usporava starenje kože i smanjuje lo..
855,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)