Meni
Korpa

Afte

Brend: Esensa
Aftin gel Propobaza® predstavlja prirodno rešenje za trenutno ublažavanje bola i smanjenje upale sluzokože usne duplje koje uzrokuju afte, mehaničke povrede sluznice usne duplje ili jezika (izazvane korišćenjem ortodontskih aparata ili slučajnim ujedima), povrede nastale nakon st..
446,25 RSD
Brend: Esensa
Propobaza bioadhezivni gel je preparat koji sadrži ekstrakt propolisa u gel podlozi formulisanoj tako da omogućava produženo (do 10 časova) i kontrolisano oslobađanje delujuće supstance.Preporučuje se u tretiranju površinskih rana, posekotina i opekotina, herpes simpleksa, afti, kao i svih drugih pr..
510,00 RSD
Brend: Esensa
Propobaza bioadhezivni gel je preparat koji sadrži ekstrakt propolisa u gel podlozi formulisanoj tako da omogućava produženo (do 10 časova) i kontrolisano oslobađanje delujuće supstance. Preporučuje se u tretiranju površinskih rana, posekotina i opekotina, herpes simpleksa, afti, kao i svih drugih p..
382,50 RSD
Brend: E.S.I.
OpisSprej za grlo na bazi ekstrakta propolisa, sa etarskim uljem nane. Donosi brzo olakšanje bolnom i nadraženom grlu kod prehlade i kašlja, smiruje upalu sluzokože usne duplje i pogodan je za tretman afti.Sastavpropolis, etarsko ulje nane. Proizvod ne sadrži: alkohol, gluten, derivate mleka, lakt..
501,93 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)