Meni
Korpa

Mršavljenje

Brend: Esensa
Rekreitin L-carnitine 1000, prašak za peroralnu primenu, sadrži 1000 mg L-karnitina – važnog nutrijenta koji doprinosi transformaciji masti u energiju potrebnu za rad srca i skeletnih mišića.U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije već se pojačano t..
1.606,50 RSD 2.295,00 RSD
Brend: Esensa
L-carnitine 500 kapsule sadrže aminokiselinu L-karnitin koja učestvuje u procesima sagorevanja masti i energetskom metabolizmu. U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povećanja masnih n..
615,83 RSD 879,75 RSD
Brend: BIOFAR
OpisBIOFAR PHYTO DIGESTION svojim specifičnim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose lakšem varenju. Artičoka podstiče lučenje sokova za varenje, pomaže varenje i normalnu funkciju jetre, doprinosi normalnom funkcionisanju sistema za varenje, pomaže detoksikaciju i podstiče funkciju bub..
461,45 RSD
OpisHrom je esencijalni mikroelement čiji je nedostatak važan činilac u nastajanju ateroskleroze i dijabetesa. Preporučuje se za ubrzavanje metabolizma i smanjenje masnog tkiva, ali i sportistima kao pomoć za povećanje mišićnog tkiva. Pogodno za vegetarijanceSastavJedna tableta sadrži 200mcg hroma (..
1.894,20 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)