Meni
Korpa

Vitamini za kožu i nokte

Brend: Esensa
Betavitevit Aktiv Folat  tablete sadrže folnu kiselinu i vitamin B12. Folna kiselina i vitamin B12 su neophodni za sintezu nukleinskih kiselina (DNK i RNK), imaju veoma važnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, koja prenose kiseonik do svih delova tela i omogućavaju pravilno funkcionisanje..
548,25 RSD
Brend: Esensa
Betavitevit B tablete su formulisane na bazi pivskog kvasca obogaćenog vitaminima B kompleksa (B1, B2, B6) i vitaminom C.Pivski kvasac je izvor prirodnih vitamina B kompleksa, esencijalnih aminokiselina, proteina, minerala, oligoelemenata, glutationa i nukleinskih kiselina. Povoljno deluje na ne..
318,80 RSD
OpisNatural Wealth® B kompleks vitamini sadrže svih 8 vitamina B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. Natural Wealth® B kompleks vitamini predstavljaj..
1.300,20 RSD
OpisNatural Wealth® B Kompleks direktna energija je dodatak ishrani u obliku granula za otapanje u ustima prijatnog ukusa breskve i marakuje.Sastav Vitamin B2 (riboflavin-5'-fosfat) Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) Vitamin B1 (tiamin-hidrohlord) Folna kiselina Vitamin B12 (cijanokobalam..
808,00 RSD
OpisBeta karoten je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Štiti oči I kožu od UV zračenja i alergija na sunce, Doprinosi zaštiti kod ateroskleroze.SastavJedna gel kapsula sadrži 6 mg beta karoten (ekvivalentan količini vitamina A 1000mcg)  DelovanjeVitamin A ..
1.681,68 RSD
OpisVitamin E kao aktivni antioksidans neutrališe slobodne radikale i njihov nepovoljni efekat na organizam. Štiti ćelije od toksičnih produkata iz hrane i okoline, doprinosi jačanju imunog odgovora i vitalnosti organizma tako da ga još nazivaju i vitaminom mladosti. Štiti cirkulaciju, sprečava poja..
1.863,84 RSD
Brend: TERRANOVA
Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, kao aktivnim principima sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, neophodne za obnovu i rast ćelija kože, noktiju i kose i doprinose lepom i mlađem izgledu, koji se čovek oduvek trudio da očuva...
2.379,96 RSD
Brend: TERRANOVA
Cink je važan mineral koji se nalazi u svim živim tkivima. Aktivira preko 200 enzima u organizmu, a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorpciju...
1.582,68 RSD
Brend: TERRANOVA
Cink je važan mineral koji se nalazi u svim živim tkivima. Aktivira preko 200 enzima u organizmu, a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorpciju...
2.832,72 RSD
Brend: TERRANOVA
Vitamin E je snažan antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala koji uzrokuju oksidativne procese u organizmu koji doprinose procesu starenja...
2.303,40 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)