Meni
Korpa

Koncentracija i pamćenje

Brend: Esensa
Betavitevit Aktiv Folat  tablete sadrže folnu kiselinu i vitamin B12. Folna kiselina i vitamin B12 su neophodni za sintezu nukleinskih kiselina (DNK i RNK), imaju veoma važnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, koja prenose kiseonik do svih delova tela i omogućavaju pravilno funkcionisanje..
548,25 RSD
Brend: Esensa
Cordyceps sinensis ima dugu istoriju retke i egzotične lekovite gljive kineske medicine, koja se smatra eliksirom mladosti i dugog života. Raste samo na visokim planinama jugozapadne Kine i Tibeta i na tim prostorima se smatra prirodnim darom, odn. talismanom koji je stvoren samo za kineske car..
892,50 RSD
CORDYCEPS SINENSIS 30 KAPSULA
kratak rok
Brend: Esensa
Cordyceps sinensis ima sposobnost da povećava stepen dopremanja i iskoristivosti kiseonika u ćelijama, i na taj način dovodi do poboljšanja opšteg stanja organizma, snage i izdržljivosti. Dovoljna količina kiseonika u ćelijama doprinosi zdravom životu i dugovečnosti čoveka, dok je nedostatak kiseoni..
1.083,84 RSD
Brend: Esensa
Celasa Ginkgo Maxi kapsule sadrže standardizovani ekstrakt lista biljke Ginkgo biloba, najstarije žive biljke koja se već više od 5000 godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini u cilju poboljšanja zdravlja i očuvanja vitalnosti organizma.Celasa Ginkgo Maxi kapsule zahvaljujući dozno – zavisn..
510,00 RSD
Brend: Esensa
MemoriAktiv FORTE kapsule sadrže kombinaciju moćnih antioksidanasa – resVida® trans-resveratrola i aktivnih principa iz suvog ekstrakta lista biljke Ginkgo biloba, koja ispoljava blagotvorno dejstvo na nervni i kardiovaskularni sistem...
2.112,00 RSD
Brend: E.S.I.
OpisGinkgoMax  tablete namenjene su osobama koje pate od slabe cirkulacije, edema, kao I osobama koje imaju problema sa pamćenjem i koncentracijom. GinkgoMax formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antio..
1.003,20 RSD
Brend: E.S.I.
OpisGinkgoMax tablete namenjene su osobama koje pate od slabe cirkulacije, edema, kao I osobama koje imaju problema sa pamćenjem i koncentracijom. GinkgoMax formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antiok..
633,61 RSD
Brend: E.S.I.
OpisGinseng plus kapsule su namenjene ublažavanju fizičkog i mentalnog umora, za jačanje imuniteta i libida. Dodatak ishrani koji sadrži standardizovane biljne ekstrakte korejskog i sibirskog ženšena, guarane, kole, vitamin C i E, kreatin i karnitin. Ovi aktivni sastojci se brzo apsorbuju i koriste ..
729,00 RSD
OpisPomoć za koncentraciju, pamćenje i perifernu cirkulaciju, 30 tableta Ginkgo Forte preporučujemo svima koji žele da zaštite dobru cirkulaciju, kao i za očuvanje kognitivnih funkcija i dobrog pamćenja. Ginko se pre svega preporučuje kao prirodna pomoć za zdravlje osoba srednjeg i starijeg doba i ..
632,13 RSD
OpisNatural Wealth Sojin lecitin je namenjen za jetru i kardiovaskularni sistem. Proizvod sadrži lecitin soje koji je po svojoj strukturi fosfatidilholin. Način uzimanja uzimati jednu (1) gel kapsulu dnevno uz obrokSastavJedna gel kapsula sadrži 1200mg soja lecitinaDelovanjeLecitin je prirodni izvor..
2.673,00 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisBio-aktivni hranljivi sastojci koji pomažu očuvanju moždane funkcije i pamćenja. Neurozan je vitaminsko-mineralna formula sa dodatkom Omega 3 ulja. Pomaže očuvanju normalne moždane funkcije, sa pozitivnim efektom na koncentraciju i pamćenje. Neurozan je dodatak ishrani koji obezbeđuje neophodan ..
2.288,88 RSD
Brend: E.S.I.
OpisRelax Erbe je dodatak ishrani sa magnezijumom, L-teaninom (amino-kiselina koja se nalazi u listovima zelenog čaja) i biljnim ekstraktima. Koristi se kada je potrebno otkloniti napetost i nervozu uz potpuno očuvanje budnosti i koncentracije.  SastavAktivni sastojci:Magnezijum - 50 mg L-Te..
726,01 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)