Meni
Korpa

Cink

Brend: Esensa
Cevital Forte Direct predstavlja idealnu kombinaciju vitamina C, cinka i visokokvalitetnih, standardizovanih ekstrakata plodova acerole i šipka, koji su dodatni izvori vitamina C, ali i drugih vitamina, minerala i jedinjenja sa blagotvornim učinkom na ceo organizam.Kesice sadrže optimalno balans..
484,50 RSD
Brend: Esensa
EsenBak IMUNO DIGEST probiotik sadrži kombinaciju 10 pažljivo odabranih probiotskih kultura laktobacila i bifidobakterija, cink, vitamine B1, B2, B6 kao i esencijalnu aminokiselinu L-lizin.Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, EsenBak IMUNO DIGEST brzo uspostavlja balans crevne mikrobiote kod dece..
320,64 RSD 458,06 RSD
Brend: Esensa
Marisol imuno sprej rastvor za nos je izotonični rastvor morske soli obogaćen cinkom. Namenjen je osobama kod kojih je otežana pravilna fiziološka funkcija nosne sluzokože kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina.Marisol imuno rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sp..
497,25 RSD
Brend: Esensa
OxiVital Direct je dodatak ishrani na bazi oligoelemenata cinka, selena, bakra i vitamina C koji udruženim delovanjem doprinose jačanju imunog sistema i pružaju zaštitu od dejstva slobodnih radikala. U jednoj kesici Oxivital Direct–a nalazi se maksimalna doza cinka i to u u obliku cink citrata koji ..
400,14 RSD
Brend: BIOFAR
OpisBIOFAR ACE Selen-Cink pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci učestvuju u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa (selen, vitamini C i E, cink) i doprinose održavanju normalnog vida i kože (vitamin A, cink). Takođe, aktivne komponente formule doprinose normalnom funkcionisanju imunog si..
345,84 RSD
Brend: BIOFAR
OpisBIOFAR CINK I Vitamin C pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa (vitamin C, cink) i smanjenju umora i iscrpljenosti (vitamin C). Vitamin C takođe doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu..
310,20 RSD
Brend: INPHARM
OpisCinkić imuno je dodatak ishrani koji sadrži cink i vitamine A, C i D, koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. SastavCink, vitamin C, vitamin D, vitamin A.DelovanjeCINK funkcija: - doprinosi normalnim funkcijama imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa - koristi se za ub..
775,17 RSD
OpisMultimineralni proizvod. Nadoknađuje dnevne potrebe za kalcijumom, magnezijumom i cinkom. Visokopotentni proizvod s najvažnijim mineralima u uravnoteženom odnosu u obliku helata radi maksimuma apsorpcije. Kalcijum je važan za pravilan razvoj kostiju i zuba, ritmički rad srca, mišićnu kontrakciju..
1.697,49 RSD
OpisCink je esencijalni mineral prisutan u svim organima i tkivima, kao i telesnim tečnostima. Ljudsko telo sadrži 2 do 3 g cinka, najviše u skeletnim mišićima i kostima, a u manjoj meri i u bubrezima, jetri, mrežnjači oka, koži, prostati. Zahvaljujući činjenici da čini važan deo preko 300 enzima (d..
1.004,52 RSD
OpisProizvod 3 u 1: vitamin D, vitamin C i cinkza zdrav imunitet šumeće tablete sa ukusom pomorandže i grejpa preporučuje se za nadoknadu vitamina D i C te cinka, posebno tokom hladnih meseci SastavSastav Jedna (1) šumeća tableta sadrži:              Količina                            %PU..
466,00 RSD
Brend: INPHARM
OpisSpecijalna formulacija oligoelemenata doprinosi poboljšanju imunog sistema i očuvanju nivoa energije, a istovremeno svaki antioksidans dodatno doprinosi jačajući Vaš organizam. DA LI STE ZNALI... ...da je cink neophodan za funkcionisanje preko 200 enzima, a da organizam ne proizvodi, niti prav..
420,00 RSD 525,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)