Meni
Korpa

Vitamin D

Brend: Esensa
DevitIN D3 2000 IU tablete za žvakanje sadrže 2000 IU vitamina D3 i namenjene su za primenu kod osoba sa oslabljenim imunim sistemom, kod neadekvatne mineralizacije kostiju, kod osoba sa osteopenijom i osteoporozom, kod povećanog nivoa stresa, kao i u svim stanjima u kojima je neophodna nadokna..
522,79 RSD
Brend: Esensa
DevitIN D3 2000IU oralne kapi za odrasle je dijetetski proizvod u obliku oralnih kapi koji u jednoj dozi sadrži 50 µg (2000 internacionalnih jedinica) vitamina D3.DevitIN D3 2000IU oralne kapi Vam može pomoći ukoliko imate problema sa:Oslabljenim imunitetomOsteopenijomOsteoporozomPovećanim..
637,50 RSD
Brend: Esensa
Devitin D3 400IU u formi oralnih kapi predstavlja dodatak ishrani dece koji obezbeđuje preporučen dnevni unos vitamin D3 u samo jednoj dozi. U skladu sa Evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, vitamin D3 se primenjuje preventivno u dozi od 400 IJ već od 8. dana života, i to svakodnevno..
561,00 RSD
Brend: Esensa
DevitIN D3 1000 IU + lipozomalni Zn predstavlja savremen, brz i efikasan vid suplementacije vitamina D i cinka. Vitamin D3 je neophodan za pravilno funkcionisanje organizma i naročiti doprinos daje jačanju imunog sistema, ali i brojnim drugim procesima u telu, poput održavanja zdravlja kos..
828,75 RSD
Brend: Esensa
DevitIN D3K1 oralne kapi za bebe predstavljaju dodatak ishrani namenjen profilaksi rahitisa i kasnog oblika hemoragijske bolesti novorođenčeta kod beba od 8. dana do navršenog 3. meseca života. Izvor su vitamina D3 i K1 koji doprinose održavanju normalnih kostiju, normalnom zgrušavanju krvi (vitamin..
535,50 RSD
Brend: Esensa
Efekta Kalcijum + D3 šumeće tablete su vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji blagotvorno deluje na koštano-mišićni sistem zahvaljujući prisustvu optimalnih doza kalcijuma i vitamina D3. Doprinose održavanju pravilne funkcije mišića, kostiju i zuba, kao i  održavanju normalnog nivoa kalcijum..
318,75 RSD
Brend: Esensa
Gumedići Multivitamin, 3 pektinske bombone u kesici za decu su dijetetski suplement koji sadrži izbalansiran odnos vitamina i minerala koji su važni za pravilan rast i razvoj dece, jačanje imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma Vitamini i minerali su važna esencijalna organska jedinjenja..
1.657,50 RSD
Brend: Esensa
Gumedići multivitamin sadrže izbalansiran odnos vitamina i minerala koji su važni za pravilan rast i razvoj dece, jačanje imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma. Preporučuje se njihova svakodnevna upotreba tokom cele godine, a posebno u sezoni gripa i prehlada, kod dece koja borave u kolektivi..
828,82 RSD
Brend: Esensa
Osteovit® D3K2 tablete za žvakanje sadrže kombinaciju vitamina D3 i K2 koji predstavljaju savršen vitaminski duo za jake kosti, zdravo srce i snažan imunitet. Paralelna primena vitamina D3 i K2 je najefikasniji način za poboljšanje mineralne gustine kostiju – vitam..
612,00 RSD
Brend: BIOFAR
OpisBIOFAR Calcium Vitamine D3 pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose održavanju normalnih zuba i koštanog sistema (kalcijum, vitamin D3) i doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, kože, zuba i desni (vitamin C). Vitamin D3 ima važnu ulogu..
274,76 RSD
OpisNatural Wealth® Kalcijum Magnezijum Direkt + D je dodatak ishrani u obliku granula za otapanje u ustima prijatnog ukusa peperminta. Predstavlja snažnu 3 u 1 formulu koja nadoknađuje potrebe za kalcijumom i vitaminom D. U samo jednoj kesici sadrži 600 mg kalcijuma, 300 mg magnezija i preporučenu ..
933,12 RSD
OpisProizvod 3 u 1: vitamin D, vitamin C i cinkza zdrav imunitet šumeće tablete sa ukusom pomorandže i grejpa preporučuje se za nadoknadu vitamina D i C te cinka, posebno tokom hladnih meseci SastavSastav Jedna (1) šumeća tableta sadrži:              Količina                            %PU..
466,00 RSD
OpisNatural Wealth® KALCIJUM 600 + VITAMIN D nadoknađuje potrebe za kalcijumom i vitaminom D. Najvažniji mineral, u kombinaciji s vitaminom D da bi se postigao maksimum apsorpcije. Kalcijum je potreban za izgradnju zdravih kostiju i zuba, za rast i kontrakciju mišića, prenos nervnih impulsa, ritmičk..
1.306,80 RSD
OpisNatural Wealth® Vitamin D-1000IJ Protect je dijetetski proizvod-hrana za posebne medicinske namene, za potrebe ishrane osoba sa deficitom vitamina D. Vitamin D poseduje snažna antioksidativna i imunostimulativna svojstva, a brojna naučna istraživanja su pokazala pozitivan efekat na zdravlje celo..
1.380,72 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisUltra Vitamin D sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i održavanju zdravlja kostiju i zuba. Sadrži 1000 ij vitamina D u obliku D3 (holekalciferol) koji ima mnogo uloga u organizmu od kojih je najznačajnija održavanje homeostaze (ravnoteže) i kon..
1.254,00 RSD
Brend: VITABIOTICS
OpisUltra Vitamin D sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i održavanju zdravlja kostiju i zuba. Sadrži vitamin D3 (holekalciferol), preferirani oblik vitamina D koji telo proizvodi prirodno pri izlaganju sunčevoj svetlosti. Ultra Vitamin D3 tableta ..
1.714,68 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)