Meni
Korpa

Zapušen nos

Brend: Esensa
Marisol ectoin sprej rastvor za nos je izotoničan rastvor morske soli sa ektoinom. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina, posebno u sezoni alergija. Zahvaljujući ektoinu na siguran i efikasan način ublažava ..
637,50 RSD
Brend: Esensa
Marisol fresh sprej rastvor za nos je rastvor morske soli obogaćen etarskim uljem eukaliptusa. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina.Marisol fresh rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposo..
524,18 RSD
Brend: Esensa
hipertonični rastvor morske soli + hijaluronska kiselina + dekspantenolMARISOL® hyalo sprej rastvor za nos je medicinsko sredstvo na bazi hipertoničnog rastvora morske soli uz dodatak hijaluronske kiseline i dekspantenola koji vlaži, regeneriše i štiti suvu i ..
637,50 RSD
Brend: Esensa
Marisol Hypertonica, sterilni rastvor natrijum hlorida 3% bez konzervansa, u pojedinačnim ampulama čija je upotreba higijenski pouzdana i jednostavna. Koncentracija ovog rastora veća je od koncentracije soli u tkivima, pa se ove ampule mogu koristiti kao prirodan dekongestiv.Usled osmotskog delovanj..
1.211,25 RSD
Brend: Esensa
Marisol hypertonica sprej rastvor za nos je hipertonični rastvor koji se odlikuje  jedinstvenim sadržajem morske soli. Koncentracija soli u ovom rastvoru odgovara salinitetu morske vode.Pošto je rastvor po tipu hipertoničan, u poređenju sa fiziološkim tečnostima čoveka sadrži više soli. Ovakav ..
535,54 RSD
Brend: Esensa
Marisol imuno sprej rastvor za nos je izotonični rastvor morske soli obogaćen cinkom. Namenjen je osobama kod kojih je otežana pravilna fiziološka funkcija nosne sluzokože kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina.Marisol imuno rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sp..
497,25 RSD
Brend: Esensa
Marisol IN ectoin gel na siguran i efikasan način vlaži i štiti sluznicu nosa, ublažava simptome alergijskog rinitisa i štiti nosnu sluzokožu od alergena iz spoljašnje sredine, stvarajući barijeru za njihov prodor u gornje respiratorne puteve. Alergeni mogu biti različitog porekla, a kao najčešći su..
573,80 RSD
Brend: Esensa
Marisol isotonic sprej rastvor za nos je izotonični rastvor morske soli. Namenjen je osobama kod kojih je poremećena normalna fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. Marisol isotonic rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost ..
573,75 RSD
Brend: Esensa
Marisol isotonic sprej rastvor za nos je izotonični rastvor morske soli. Namenjen je osobama kod kojih je poremećena normalna fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina.Marisol isotonic rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobno..
535,50 RSD
Brend: Esensa
Izotonični rastvor za ispiranje nosa i oka, sterilni, u ampulama.Marisol Sterile je sterilan izotonični, fiziološki rastvor koji ne sadrži konzervanse, a po sastavu, koncentraciji i pH odgovara fiziološkim vrednostima. Namenjen je za svakodnevnu higijenu nosa i očiju kod beba, dece i odraslih. K..
726,75 RSD
Brend: Esensa
Marisol Jet je hipertonični sprej za nos sa morskom vodom koja dolazi iz zaliva Kankal u Francuskoj i odlikuje se izuzetno visokom čistoćom i kvalitetom (Klasa A). Marisol Jet predstavlja potpuno prirodni nazalni dekongestiv koji omogućava mehaničko čišćenje i oslobađanje gornjih disajnih puteva, ka..
1.262,35 RSD
Brend: Esensa
Marisol panthenol sprej rastvor za nos je rastvor morske soli obogaćen kalcijum-D-pantotenatom. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina.Marisol panthenol rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažno..
535,50 RSD
Brend: Esensa
Marisol Physiologica kapi za nos su namenjene osobama kod kojih je poremećena fiziološka funkcija nosne sluzokože kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina.Marisol Pysiologica kapi za nos vraćaju sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost samoprečišćavanja i normalne produkci..
216,75 RSD
Brend: Esensa
Marisol sensitive sprej rastvor za nos je rastvor morske soli obogaćen ekstraktom lista Aloe vera. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. Marisol sensitive sprej vraća sluzokoži nosa njen..
585,00 RSD
Brend: Esensa
hipertonični rastvor morske soli + ruzmarin + čajevac MARISOL® Sinusol sprej rastvor za nos je medicinsko sredstvo koje na potpuno prirodan način pospešuje eliminaciju viška sekreta iz sinusa, poboljšava prohodnost gornjih disajnih puteva,  smanjuje osećaj bola i pritiska u predelu sinusa i ol..
497,25 RSD
Brend: Esensa
Marisol Strong Jet je hipertonični sprej za nos na bazi morske vode prirodno bogate mineralima poreklom iz zaliva Kankal u Francuskoj, čuvenoj po svom visokom kvalitetu i izuzetnoj čistoći (Klasa A). Marisol Strong Jet predstavlja potpuno prirodni nazalni dekongestiv koji omogućava mehaničko čišćenj..
1.262,35 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)