Meni
Korpa

Higijena ušiju

Brend: Esensa
Oto Perfect Aqua Acida sprej sadrži sirćetnu kiselinu, izopropil alkohol i D-pantenol, te služi kao efikasno sredstvo za prevenciju i tretman infekcija spoljnjeg ušnog kanala i zadržavanja vode u spoljašnjem ušnom kanalu.Snižava pH vrednost u spoljašnjem ušnom hodniku i ima baktericidno i antim..
739,56 RSD
Brend: Esensa
Oto Perfect Aqua Clean sprej je formulisan na bazi vodonik peroksida, te služi kao efikasno sredstvo za ispiranje ušnog kanala, omekšavanje i uklanjanje ušnog voska, kao i formiranje ceruminoznog čepa.Korišćenjem Oto Perfect Aqua Clean spreja za uvo, spoljanji kanal se čisti, uklanja se nelagod..
739,50 RSD
Brend: Esensa
Oto Perfect olive oil sprej sadrži maslinovo ulje koje omekšava cerumen i olakšava njegovo uklanjanje. Ulje čajevca sadržano u preparatu smanjuje mogućnost razvoja bakterijskih i gljivičnih infekcija uva, dok vitamin A stimuliše epitelizaciju iritirane i upaljene sluznice uva.Rastvor se može primenj..
739,50 RSD
Brend: Esensa
Oto prevent multiclean sprej je sredstvo namenjeno za higijenu ušne duplje, ali može se koristiti i za čišćenje slušnih aparata, slušalica za mobilni telefon, bluetooth slušalica i slično. Oto prevent multiclean sprej pruža pouzdanu zaštitu od mikroorganizama i smanjuje rizik od infekcija i upala u ..
612,05 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)