Meni
Korpa

Nazalni sprejevi

Brend: Esensa
Marisol ectoin sprej rastvor za nos je izotoničan rastvor morske soli sa ektoinom. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina, posebno u sezoni alergija. Zahvaljujući ektoinu na siguran i efikasan način ublažava ..
637,50 RSD
Brend: Esensa
hipertonični rastvor morske soli + hijaluronska kiselina + dekspantenolMARISOL® hyalo sprej rastvor za nos je medicinsko sredstvo na bazi hipertoničnog rastvora morske soli uz dodatak hijaluronske kiseline i dekspantenola koji vlaži, regeneriše i štiti suvu i ..
637,50 RSD
Brend: Esensa
Marisol hypertonica sprej rastvor za nos je hipertonični rastvor koji se odlikuje  jedinstvenim sadržajem morske soli. Koncentracija soli u ovom rastvoru odgovara salinitetu morske vode.Pošto je rastvor po tipu hipertoničan, u poređenju sa fiziološkim tečnostima čoveka sadrži više soli. Ovakav ..
535,54 RSD
Brend: Esensa
Marisol IN ectoin gel na siguran i efikasan način vlaži i štiti sluznicu nosa, ublažava simptome alergijskog rinitisa i štiti nosnu sluzokožu od alergena iz spoljašnje sredine, stvarajući barijeru za njihov prodor u gornje respiratorne puteve. Alergeni mogu biti različitog porekla, a kao najčešći su..
573,80 RSD
Brend: Esensa
Marisol sensitive sprej rastvor za nos je rastvor morske soli obogaćen ekstraktom lista Aloe vera. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. Marisol sensitive sprej vraća sluzokoži nosa njen..
585,00 RSD
Brend: Esensa
hipertonični rastvor morske soli + ruzmarin + čajevac MARISOL® Sinusol sprej rastvor za nos je medicinsko sredstvo koje na potpuno prirodan način pospešuje eliminaciju viška sekreta iz sinusa, poboljšava prohodnost gornjih disajnih puteva,  smanjuje osećaj bola i pritiska u predelu sinusa i ol..
497,25 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)