Meni
Korpa

Q 10

Brend: ALKALOID
OpisKoenzim Q10 (ubihinon) je esencijalan u energetskom metabolizmu čoveka. On snabdeva sve naše ćelije energijom i značajan je za pravilan rad srca. Starenjem, organizam proizvodi sve manje koenzima Q10 i zato je neophodno da ga unosimo putem hrane ili dodataka ishrani. Kod osoba od 60 godina količ..
785,66 RSD
Brend: BIOFAR
OpisBIOFAR CARDIO Q10 DIRECT svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji učestvuju u normalnom metabolizmu homocisteina (vitamin B6, folat, B12, holin), kao i normalnom funkcionisanju srca (vitamin B1). Doprinose takođe normalnom metabolizmu masti (holin), kao i zaštiti ćelija od oksidativnog s..
879,12 RSD
Brend: INPHARM
OpisCardiofortIN sadrži 5 važnih antioksidanasa iz prirode na jednom mestu, koji svojim sinergističkim dejstvom mogu imati -izražen kardioprotektivni efekat -usporenje procesa starenja -pozitivan efekat kod sportista i “sindroma hroničnog umora” -pozitivan efekat na metaboličke procese -doprino..
2.770,68 RSD
Brend: ALKALOID
OpisKoenzim Q10, poznat kao ubidekarenon je supstanca slična vitaminima koja se sintetiše u jetri, ali se isto tako unosi u organizam preko hrane. Neophodan je za normalno funkcionisanje ćelija organizma. Koenzim Q10 je moćan antioksidans koji transformiše energiju iz hrane u energiju koju telo kori..
1.293,60 RSD
Brend: INPHARM
OpisZa zdravo i aktivno srce i telo. Koenzim Q10 (CoQ10, ubihinon) je esencijalan u energetskom metabolizmu čoveka. On reguliše snabdevanje naših ćelija energijom, pa otuda i snabdevanje energijom celog tela i značajan je za pravilan rad srca. Sve naše ćelije sadrže CoQ10, koji je esencijalan za bio..
620,40 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)