Meni
Korpa

SUPER COLLAGEN+VITAMIN C TABLETE, A60

Super Collagen+Vitamin C Tablete, A60
SUPER COLLAGEN+VITAMIN C TABLETE, A60
Opis
Kolagen je osnovni protein ljudskog organizma, 30% organizma čine kolagena vlakna od kojih tip I i III čine 90% svih kolagenih vlakana. Kao takav kolagen je neophodan za rast, razvoj i regeneraciju mišića, ligamenata, tetiva i kostiju.
Kolagen predstavlja kompleks strukturalnih proteina koji održavaju snagu i fleksibilnost svih tkiva u organizmu. Tokom godina, sa starenjem, nedostatak kolagena postaje vidljiv na koži, mišićima, tetivama, ligamentima i kostima, kao i na noktima i kosi. Pad sinteze kolagena u našem organizmu u kontinuitetu prirodno opada po stopi od 1,5% godišnje nakon uzrasta od 25 godina.
 
Sastav
Super Collagen + C sadrži čak 19 aminokiselina koje ulaze u sastav kolagena tipa I & III i dodatni vitamin C koji izuzetno utiče na podmlađivanje kože i organizma.
Kada se unese oralno, 90% resorbovanog Super Collagen + C dospeva u sistemsku cirkulaciju u obliku sastavnih amino – kiselina koje formiraju peptide, a oni stimulišu fibroblaste za sintezu i restrukturiranje vezivnog tkiva u kostima, mišićima, tetivama i ligamentima - novim kolagenskim vlaknima koja pojačavaju mehaničku snagu vezivnog tkiva i učvršćuju ekstracelularni matriks.
 
Delovanje
Super Collagen + C tablete su tu da pomognu da se nadoknadi izgubljeni kolagen. Ovaj preparat na bazi kolagena koji se prirodno nalazi u telu, istovremeno pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Može se koristiti za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata.
 
Namene
Kolagen je izuzetno važan protein u organizmu, a samo jedna tableta Super Collagen + C koja se brzo apsorbuje, može da donese promene koje se zaista osećaju.
Super Collagen + C se sastoji od aktivnih sastojaka koji se brzo apsorbuju i na taj način ima brzo dejstvo na stanja kože i organizma. Pomoću kolagena se organizam podmlađuje i sve njegove funkcije postaju jače i otpornije na spoljašnje uticaje.
Smanjenje kolagena je prirodan proces koji nastaje tokom starenja, što se u svemu najviše vidi po promenama na koži. Kao rezultat smanjenje proizvodnje kolagena u ćelijama pojavljuju se bore, kosa i nokti postaju slabi, dolazi do slabosti u kostima, mišićima, a moguće su i druge promene kože kao što su fleke, gubitak sjaja, smanjenje elastičnosti i slično.
 
Dodatne informacije
0,2kg
 
Uputstvo za korisnike
Proizvod je bezbedan za upotrebu i ne sadrži materije koje su štetne po organizam i okolinu, a to je jedna od najvećih prednosti ovog moćnog preparata. Konzumira se jedna tableta dnevno.
Super Collagen + C uz svoje brojne benefite sadrži i moćno dejstvo za borbu protiv pojave celulita. Njegov harmoničan sastav kolagena i biotina hrani lepotu iznutra, na ćelijskom nivou.
Super Collagen + C, preporučuje se jedna tableta dnevno. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Ovaj i slični suplementi ne mogu biti zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu.
 

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

2.432,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 7799

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.