Meni
Korpa

SERRAP MD FORTE SPU KAPSULE, A10

Serrap Md Forte Spu Kapsule, A10
SERRAP MD FORTE SPU KAPSULE, A10
Opis
Serrap MD Forte 120.000 predstavlja kvalitetnu čistu serapeptazu Serratia E-15 koja stiže direktno iz Japana. Moćne japanske svilene bube su poslužile kao inspiracija za ovaj magičan suplement koji poboljšava imuni sistem, pojačava dejstvo antibiotika, ali i još mnogo toga.
Serrap MD je najmodernija serapeptaza pakovana u tehnološki najinovativnije DRcaps (TM) koje su rezistentne na kiselinu u želucu, jako se sporo razlažu i omogućavaju da sadržaj kapsule ostane netaknut čak i kod usporene probave i dužeg prolaska kroz želudac.
 
Sastav
Sadržaj Serrap MD – a je 2250 SPU/mg dok je kod ostalih oko 2000 SPU/mg što Serrap MD čini jačim, boljim i efikasnijim.
Za razliku od drugih serapeptaza na tržištu, za proces proizvodnje preparata Serrap MD koristi se najkvalitetniji proces fermentacije. Serrap MD, u odnosu na druge proizvođače sadrži dvostruko zaštićen enzim: serapeptaza je u obliku praha koji je pomešan sa maltodekstrinom i HPMC kao nosačima i kao takav je sam po sebi gastrorezistentan, ali je punjen i u gastrorezistentnu kapsulu i samim tim je efikasnije zaštićen kvalitet Serapeptase od želudačnog soka.
Preporučljivo veganima i vegetarijancima.
Delovanje
Serapeptaza efikasno uklanja bol u telu i otoke, dok istovremeno smanjuje mogućnost stvaranja tromba i tromboza koje uzrokuju srčani napad i moždani udar. Time radi na očuvanju kardiovaskularnog sistema i prevenciji kardiovaskularnih bolesti koje su vodeće zdravstvene tegobe nezavisno od uzrasta osobe i dela Planete.
Serapeptaza poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma, pomaže kod upala sinusa i značajno ubrzava oporavak. Izuzetno je pogodna za sportiste jer potpomaže proces zaceljivanja povreda, a preporučljiva je i za pacijente tokom postoperativnog oporavka.
Serapeptaza Serrap MD smanjuje zapaljenski efekat, zato je preporučljiva osobama koje boluju od inflamatornih poremećaja praćenih otocima i bolom, kao što je na primer artritis. Korisna je i kod hroničnih opstruktivnih bolesti, smanjuje hronično zapaljenje, kao i broj neutrofila koji igraju značajnu ulogu u zapaljenskim procesima. Takođe razblažuje sputum koji se iskašljava i poboljšava prohodnost disajnih puteva i nosa.
Serapeptaza Serrap MD blokira oslobađanje amina koji su derivati za koje se može reći da nastaju zamenom jednog ili više vodonikovih atoma u amonijaku ili amonijum-hidroksidu alkilima (radikali alifatičnih ugljovodonika) ili arilima (radikali aromatičnih ugljovodonika). Amini su odgovorni za izazivanje bola u zapaljenom tkivu.
Serapeptaza Serrap MD odlikuje pozitivno dejstvo na pacijente sa astmom i hroničnim opstruktivnim bolestima tako što pomoću sposobnosti smanjenja šlajma pročišćava disajne puteve i tako olakšava disanje. Serapeptaza pruža višestruku pomoć u borbi sa virusima, na primer kod virusa influence ili COVID19 mogu da se jave simptomi kao što je akutno zapaljenje pluća, udruženo sa još nekom upalom ili virusnom infekcijom poput miokarditisa. Serapeptaza Serrap MD može da bude od koristi kod smanjenja upalnog procesa na plućima pri takvim stanjima, ali istovremeno pomaže i protiv stvaranja plakova u krvnim sudovima koji mogu nastati prateći pomenute bolesti.
Serapeptaza Serrap MD pomaže da sekrecija mukusa koja se nalazi u plućima bude optimalna u cilju njene pravilne gustine - ni previše razblažena, ni previše gusta. Na taj način disajni putevi imaju laku prohodnost.
Kao dodatak ishrani, ovaj enzim se koristi u nespecifičnoj odbrani organizma od infekcije i ima vrlo široku primenu. Postoje nedavna istraživanja koja dokazuju antiviralni efekat serapeptaze, time što razlaže proteine koji čine omotač virusa, ali dalja istraživanja su i dalje u toku.

Serapeptaza je veoma jak biološki anti-inflamatorni mediator
Enzim serapeptaze se koristi širom sveta u procesu kliničke rehabilitacije pacijenata. Serapeptaza asimilira beživotno tkivo, krvne ugruške, ciste, tumore i arterijske plakove a naravno i prethodno navedene upale u svim oblicima. To je prirodni, fiziološki agens koji je lišen gastroinestinalnih sporednih efekata. Serapeptaza je najbolji i najjači prirodni anti inflamatorni preparat koji nema nikakve sporedne efekte.
 
Namene
 1. Otoci nakon povreda i trauma
 2.  Postoperativni otoci i krvni podlivi
 3. Reumatoidni artritis i osteoartritis
 4. Tendinitis, uganuća, iščašenja
 5. Nakon hirurških intervencija
 6. Frakture
 7. Akutni i hronični sinuzitis
 8. Otitis media
 9. Akutni tonzilitis
 10. Bronhitis, bronhiektazija, bronhijalna astma, laringitis, faringitis, rinofaringitis
 11. Inflamacija Eustahijeve tube
 12. Mastopatija i fibromatozne promene na dojkama
 13. Gingivitis, periodontitis, hirurške intervencije u stomatologiji, oralnoj i maksilofacijalnoj hirurgiji
 14. Fibrocistične bolesti dojke
 15. Dojilje sa bolovima u grudima uzrokovanim prevelikim lučenjem mleka
 16. Iskašljavanje postanestetičkog soka.

Dodatne informacije
Masa: 0.1kg
Uputstvo za korisnike
1 kapsula dnevno Serrap MD Forte 120.000 sa 200 ml vode 1 sat pre obroka ili 2 sata nakon obroka.
Prilikom upotrebe serapeptaze treba izbegavati upotrebu antikoagulanata, a to su sledeći: riblje ulje, beli luk, kurkuma, aspirin, varfarin, clopidogrel, diklofenak, ibuprofen, naproksen, heparin, naproksen.
 

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

1.188,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: 18283

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.