Meni
Korpa

SAVE OIL PLUS, 30 KAPSULA

Save Oil Plus, 30 Kapsula
SAVE OIL PLUS, 30 KAPSULA
Opis
SAVE OIL PLUS kapsule predstavljaju prirodni izvor omega-3 masnih kiselina, fosfolipida i astaksantina, koji mogu doprineti očuvanju normalne funkcije kardiovaskularnog, nervnog i lokomotornog sistema, očuvanju vitalnosti organizma i očuvanju normalnih vrednosti lipida u krvi. Save Oil Plus pomaže stvaranju energije u ćelijama, naročito u srčanom i skeletnim mišićima, što dovodi do očuvanja snage srčanog mišića i manjeg zamaranja u skeletnim mišićima. Sadrži uljani ekstrakt račića Antarktika sa dodatkom polikozanola i koenzima Q10.
Sastav
Jedna kapsula sadrži:
 - Krill ulje (iz Euphausia superba račića) 500mg
 - Omega 3 masne kiseline   110mg
 - Omega 6 masne kiseline 15mg
 - Fosfolipidi  200mg
 - Astaksantin (esterifikovani)  0,05mg
 - Koenzim Q10   51,5mg
 - Polikozanoli (stand. na 60% oktakozanola) 20mg
Delovanje
Aktivna komponenta proizvoda je ulje dobijeno iz račića, krill ulje, koje predstavlja visoko vredan izvor esencijalnih masnih kiselina u ishrani, prvenstveno omega-3 masnih kiselina, kao i fosfolipida i dijetarnog antioksidansa, astaksantina. Koenzim Q10 je od značaja u procesima stvaranja energije, naročito u srčanom i skeletnim mišićima i na taj način pomaže održavanju snage srčanog mišića i smanjenju zamora u skeletnim mišićima. Kao komponenta antioksidativnog zaštitnog sistema, može doprineti zaštiti ćelija od oksidativnih oštećenja, kao i procesima održavanja arterijskog krvnog pritiska i normalnog funkcionisanja imunog sistema. Polikozanoli mogu doprineti održavanju normalnih koncentracija holesterola u krvi. Mehanizam dejstva je drugačiji u odnosu na omega-3 masne kiseline iz krill ulja. Dejstvo se ispoljava indirektnom inhibicijom enzima HMG – CoA reduktaze kao i povećanjem broja LDL receptora. Polikozanoli imaju sinergistično dejstvo sa omega-3 masnim kiselinama iz krill ulja i dovode do dodatnog sniženja ukupnog i „lošeg“ LDL-holesterola i podizanja „dobrog“ HDL-holesterola.
Namene
Ulje račića (Krill oil)
 • Štiti kardiovaskularni sistem i održava normalne vrednosti holesterola
Koenzim Q10
 • Štiti ćelije od oksidativnog oštećenja
 • Reguliše stvaranje energije u celom organizmu
 • Savetuje se kao dodatak statinima i beta-bokatorima koji snižavaju nivo CoQ10
 • Smanjuje mogućnost pojave zamora u mišićima
 • Savetuje se kod pacijenata sa kardiomiopatijom i srčanom slabošću
Polikozanoli
 • Dovodi do redukcije ukupnog i "lošeg" LDL holesterola
 • Povećava dobar HDL holesterol
 • Inhibira abnormalnu agregaciju trombocita
 • U kliničkim studijama dokazana podjednaka efikasnost sa statinima

Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Uputstvo za upotrebu Jedna kapsula dnevno uz doručak.
Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina, osobama koje planiraju da idu na operaciju, osobama koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi, kao ni osobama alergičnim na soju, ribu i ljuskare. U slučaju preosetljivosti, odmah prekinuti uzimanje proizvoda i obratiti se lekaru. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodatak ishrani nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

1.846,68 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: 15680

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.