Meni
Korpa

SAVE OIL, 30 KAPSULA

Save Oil, 30 Kapsula
SAVE OIL, 30 KAPSULA
Opis
Predstavlja snažnu podršku zdravlju srca i mozga i prirodno deluje na regulisanje holesterola i triglicerida. Dokazano je da je 11 puta efikasniji u odnosu na omega masne kiseline iz ribljeg ulja u regulisanju masti i smanjenju lošeg LDL holesterola. Save Oil dodatno sadrži prirodni antioksidans astaksantin, koji ima značajnu ulogu u zaštiti ćelija, vida, zdravlja zglobova i imuniteta. Save Oil utiče pozitivno na imunološki sistem prirodnim putem. Save Oil (uljani ekstrakt račića) je potpuno nova generacija fosfolipidne forme nezasićenih omega 3 masnih kiselina, koju čak i astronauti NASA-e imaju u svojoj ishrani. Bazira na uljanom ekstraktu račića, koji potiču iz najčistijih voda Antarktika. Krill (Euphausia Superba) su mali ljuskari, nalik na škampe.
Sastav
U dve kapsule
Krill Oil1,0 g (1,000 mg)-
Omega-3 masne kiseline220 mg-
Eikozapentanoična kiselina (EPA)120 mg-
Dokozaheksanoična kiselina (DHA)55 mg-
Ostale Omega-3 masne kiseline60 mg-
Omega-6 masne kiseline10 mg-
Omega-9 masne kiseline80 mg-
Fosfolipidi400 mg-
Astaksantin (esterifikovani)0.8 mg-
   

Delovanje
Do skora, nije smatrano da su kognitivni i srčani poremećaji, kao i problemi sa pamćenjem povezani. Sada znamo da postoji jedan faktor koji je zajednički za sve njih a to je deficit esencijalnih masnih kiselina, pogotovo EPA i DHA – dve forme omega-3 masnih kiselina koje su važne za razvoj i održavanje ćelijskog zdravlja. Suplementacija sa uljem krilla (SAVE OIL®) predstavlja veoma koristan način kojim se omogućava pristupačnost ovih vitalnih sastojaka. Osim što predstavlja izvor bogat masno-kiselinskim sastojcima SAVE OIL® ulje je čistije i sa većom tolerantnošću organizma se prihvata nego ostale morske alternative.
Krill (Euphausia Superba) su mali ljuskari koji podsećaju na škampe, i predstavljaju najzastupljeniju biomasu u moru. Antarktički krill je bogat izvor polinezasićenih masnih kiselina dugih lanaca, posebno u dve forme omega – 3 a to su eikozapentanoična kiselina (EPA) i dokozaheksanoična kiselina (DHA). Krill suplementi dostavljaju ove masne kisliine u ljudsko telo u najpoželjnijem i najprihvatljivijem obliku a to su fosfolipidi. Zbog veoma niskog nivoa zagađivača u Antarktičkom okeanu, Save oil je praktično oslobođen od teških metala i žive. Krill ulje se može smatrati esencijalnim delom svakodnevnog zdravog načina života. Brojne studije su identifikovale antitrombotičke, antiaritmičke, antiaterosklerotičke i antiinflamatorne mehanizme udružene sa povećanim unosom omega – 3 masnih kiselina u vidu Krill ulja. Šta više, Antarktičko ulje krilla sadrži moćan antioksidans karotenoid, poznat kao astaksantin, koji deluje u prevenciji oksidacije Omega–3 masnih kiselina. Kod zdravih dobrovoljaca koji su koristili Krill ulje je postignuta regulacija lipida u krvi, povećanje dobrog holesterola (HDL), smanjenje lošeg holesterola (LDL), i smanjenje sadržaja masnoće u srcu i jetri. Omega-3 iz Krill ulja takođe deluje na poboljšanje hroničnog zapaljenja.

 
Namene
-održavanje prohodnosti krvnih sudova
-regulisanje nivoa holesterola i triglicerida
-smanjenje nastanka arteroskleroze
-poboljšanje protoka krvi u mozgu (niži rizik od moždanog udara)
-bolja memorija i raspoloženje
-zdravlje kostiju i zglobova

-otklanjanje simptoma u menopauzi i u PMS-uČisti i štiti krvne sudove, mozak i zglobove
 
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Dve kapsule dnevno uz doručak tokom prvih mesec dana, nakon toga jedna kapsula dnevno. Preparat sadrži ulje ljuskara koje može prouzrokovati alergijske reakcije. Ukoliko ste alergični na ljuskare i proizvode od ljuskara, nemojte upotrebljavati ovaj preparat. Preparat nije namenjen upotrebi u dečijem uzrastu. Ukoliko ste trudni ili dojite ili ste na terapiji nekim lekovima, kosultujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom pre upotrebe ovog preparata. Ukoliko se javi bilo koji neželjeni efekat a da mislite da je povezan sa upotrebom ovog preparata, obratite se Vašem lekaru i prekinite upotrebu. 

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

1.570,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 15677

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.