Meni
Korpa

RIGENFORTE ŠAMPON PROTIV OPADANJA, 200ML

Rigenforte Šamon Protiv Opadanja, 200Ml
RIGENFORTE ŠAMPON PROTIV OPADANJA, 200ML
Opis
Medicinski šampon za kosu protiv opadanja, pogodan za svakodnevnu upotrebu i prilagođen svim tipovima kose. Namenjen je sprečavanju procesa proređivanja kose i preteranog opadanja. Pogodan je i za tanku i krtu kosu, poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu oštećenu dejstvom sunca, vetra, smoga, farbi za kosu i kiselina za mini-val.
 
Sastav
Biotinax® (kompleks vitamina H (biotina) i aminokiselina metionina i cistina), diaminopirimidin, tenzidi, pantenol, kofein, ulje argana.
 
Delovanje
Rigenforte šampon sadrži mešavinu tenzida koji efikasno i dubinski čiste kosu, s obzirom na njegovo neagresivno delovanje na kosu i kožu glave prilikom pranja može se svakodnevno koristiti. Stvara laganu penu koja pruža osećaj perfektne čistoće i lako se ispire. Njegov miris, sa delikatnom notom lavande, upotpunjuje ugođaj čiste kose.

Biotinax® hrani kosu (patentirana formula sa biotinom, metioninom i cisteinom).
  • Pantenol i diaminopirimidin jačaju kosu.
  • Kofein stimuliše mikrocirkulaciju i time pospešuje dotok kiseonika u folikule.
  • Ulje argana hidrira kosu i daje joj mekoću i olakšava raščešljavanje.
Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.
 
Namene
Rigenforte šampon efikasno i temeljno čisti kosu ali ne sadrži agresivna peneća sredstva; s obzirom na njegovo nežno delovanje na kosu i kožu glave može se i svakodnevno koristiti Kliničko testiranje, sprovedeno u saradnji sa jednim italijanskim univerzitetom u trajanju od 3 meseca sa 20 učesnika (muškog i ženskog pola) koji imaju problem sa preteranim opadanjem kose, pokazalo je da kombinovana upotreba Rigenforte ampula i Rigenforte šampona dovodi do smanjenja stvaranja sebuma i peruti, iritacija kože glave, opadanja kose i pospešivanja gustine kose. Proizvod ne sadrži veštačke boje, parabene i sulfate, pa se posebno preporučuje i nakon tretmana kose keratinom kako bi se duže očuvali efekti tog tretmana.
 
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Naneti na mokru kosu, laganao masirati i ostaviti da deluje 1 minut, isprati mlakom vodom.
 

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

897,60 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6537

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.