Meni
Korpa

RIGENFORTE, 30 KAPSULA

Rigenforte, 30 Kapsula
RIGENFORTE, 30 KAPSULA
Opis
Dijetetski dodatak ishrani sa Biotinax kompleksom, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, koristan za oštećenu kosu, nokte i kožu. Popravlja stanje i izgled kože, kose i noktiju. Jača kosu i sprečava prekomerno opadanje, pomaže regeneraciju kose i noktiju, usporava starenje kože i smanjuje lomljivost kose i noktiju. Rigenforte kapsule su patentirana tehnologija komapnije ESI® s.p.a. Svaka kaspula, sa odloženim delovanjem, sadrži 4 male tablete. Dve od tih tableta sadrže sumporne aminokiseline i minerale, a druge dve sadrže sumporne aminokiseline i vitamine. Njihovo dejstvo je odloženo i odvojeno. Sve 4 tablete su gastrorezistentne, prolaze kroz želudac skoro netaknute i stižu do tankog creva, rastvaraju se u različitim vremenskim intervalima kako bi organizmu obezbedile postepenu i potpunu iskorišcenost nutrijenata koji se u njima nalaze.
 
Sastav
L-metionin, L-cistein, pantotenska kiselina, vitamin E, cink, vitamin B6, bakar, folna kiselina, selen, D-biotin
 
Delovanje
Biotinax - patentirana formula kompanije ESI koju čine biotin, metionin i cistein.
Metionin i cistein su sumporne aminokiseline koje jačaju keratinoznu strukturu kose, dajući joj jačinu i elastičnost.
Biotin može da uravnoteži proizvodnju sebuma na koži i vlasištu, te time otklanja probleme sa kosom koji su povezani sa ovom vrstom poremećaja.
Folna kiselina i pantotenska kiselina (vitamin B5) – ubrzavaju oporavak oštećene kose.
Cink potpomaže zdravlje kose i noktiju.
Selen i Vitamin E - antioksidansi.
Bakar - obezbeđuje održavanje prirodne boje kose.
 
Namene
Biotin i selen doprinose održavanju zdrave kose, cink doprinosi održavanju zdravih noktiju, bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose a vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Kliničkim ispitivanjem dokazan je efekat Rigenforte kapsula koji se ogleda u smanjenju opadanja kose, povećanju debljine vlasi, otpornosti na kidanje i povećanje broja vlasi u fazi rasta.  Naturcaps® kapsule su proizvedene od biljnih vlakana, potpuno su prirodne, bez veštačkih boja, lako svarljive i pogodne pogodne za vegane i vegetarijance. Klinički testirano delovanje i bezbednost. Ne sadrži:  gluten i GMO.
 
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Jedna kapsula dnevno, najbolje nakon obroka sa malo vode.
 

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

855,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6535

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.