Meni
Korpa

RELAX ERBE, 30 KAPSULA

Relax Erbe, 30 Kapsula
RELAX ERBE, 30 KAPSULA
Opis
Relax Erbe je dodatak ishrani sa magnezijumom, L-teaninom (amino-kiselina koja se nalazi u listovima zelenog čaja) i biljnim ekstraktima. Koristi se kada je potrebno otkloniti napetost i nervozu uz potpuno očuvanje budnosti i koncentracije.
 
Sastav
Aktivni sastojci:
  • Magnezijum - 50 mg
  • L-Teanina - 50 mg
  • List matičnjaka, suvi ekstrakt - 50 mg
  • Magnolia, suvi ekstrakt - 50 mg
  • Šišarica hmelja, suvi ekstrakt 0,1% flavonoida - 30 mg
  • Lavanda cvet, suvi ekstrakt 4/1 - 20 mg

Delovanje
RelaxErbe je prvi preparat na našem tržištu sa L-teaninom koji deluje kao neurotransmiter koji dovodi do osećanja opuštenosti, ali bez efekta pospanosti. Dužom upotrebom ovaj preparat ne izaziva zavisnost i nema toksične efekte.
Magnezijum reguliše fukcionisanje centralnog nervnog sistema. Njegov nedostatak može da dovede do anksioznosti i poremećaja spavanja.
L-teanin je neurotransmiter, doprinosi osećaju opuštenosti bez efekta pospanosti. Smanjuje fizički i mentalni stres, poboljšava pamćenje i raspoloženje, normalizuje ritam spavanja i pomaže kod simptoma PMS-a.
List matičnjaka je koristan u slučajevima anksioznosti, razdražljivosti i nemira. Smanjuje uznemirenost i emocionalnu nestabilnost. Pomaže kod poremećaja sna i blažih simptoma nervne napetosti.
Magnolija deluje kao prirodno sredstvo protiv bolova i upala. Ublažava anksioznost i time omogućava bolju kontrolu fiziološke reakcije organizma (pritisak, puls...) u stresnim situacijama.
Hmelj deluje umirujuće na nervni sistem. Koristi se kao blag sedativ, kod poremećaja raspoloženja i anksioznosti.
Lavanda ima umirujuće i opuštajuće dejstvo. Dužom upotrebom ovaj preparat ne izaziva zavisnost i nema toksične efekte.
Bez glutena. Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Korišćenje uz psihotropne lekove samo uz savet psihijatra. Proizvod nije namenjen trudnicama i dojiljama kao i deci mlađoj od 12 godina.
 
Namene
Relax Erbe je dodatak ishrani sa magnezijumom, L-teaninom (amino-kiselina koja se nalazi u listovima zelenog čaja) i biljnim ekstraktima. Omotač kapsule nije želatinska kapsula već NATURCAPS®, kapsula dobijena od biljnih vlakana tapioke.Preporučuje se osobama koje su izložene povećanom stresu i napetosti. Prilikom upotrebe proizvoda zadržava se puna koncentracija i budnost.
 
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Preporučuje se uzimanje 2 kapsule dnevno, jedna ujutru i jedna u rano popodne (pre ručka), sa čašom vode.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

660,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6531

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.