Meni
Korpa

PROTECTKONTROL, 30 KAPSULA

Protectkontrol, 30 Kapsula
PROTECTKONTROL, 30 KAPSULA
Opis
PROTECTkontrol je dodatak ishrani sa odabranim sastojcima koji ga čine saveznikom Vašeg imuniteta. Alfa-lipoinska kiselina, vitamin D, L-glutation, vitamin C i cink, samostalno i udruženo doprinose normalnoj funkciji imunog sistema, borbi organizma protiv slobodnh radikala i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
Sastav
1 kapsula sadrži:
Alfa-lipoinska kiselina - 300mg
Vitami D - 10μg
L-glutation - 10μg
Cink - 10μg
Vitamin C - 120mg
Delovanje
Alfa-lipoinska kiselina je ušla u zvanične terapijske protokole za prevenciju i lečenje pacijenata bez komorbiditeta i sa blagim oblikom COVID-19 virusne infekcije (PROTOKOL ZA LEČENJE PACIJENATA SA COVID-19, ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE, april. 2020). L-glutation vrši neutralizaciju slobodnih radikala i reaktivaciju antioksidanata C i E. Nedostatak cinka smanjuje primarni i sekundarni imuni odgovor, tako da je suplementacija cinkom značajna. Vitamin D3 reguliše preko 900 gena koji su uključeni u imunološke aktivnosti organizma i odbranu od virusa, te ne čudi što je i on prepoznat u borbi protiv COVID-19 kao nеophodan vitamin u podizanju imuniteta. Vtamin C, pored svoje poznate uloge antioksidansa, služi i za regeneraciju drugih antioksidanasa, kao što su vitamin E, flavonoidi i glutation.
Namene
PROTECTkontrol gastrorezistentne kapsule biljnog porekla sa odabranim antiokidansima doprinose jačanju imunog sistema i sistema oksidativne zaštite.
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Deca starija od 12 godina i odrasli – popiti jednu kapsulu dnevno, pola sata pre obroka.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

989,83 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18336

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.