Meni
Korpa

PREMAMA DUO, 30 KAPSULA+30 TABLETA

Premama Duo, 30 Kapsula+30 Tableta
PREMAMA DUO, 30 KAPSULA+30 TABLETA
Opis
PreMama duo je multivitaminski i multimineralni proizvod namenjen za upotrebu pre začeća, tokom trudnoće i tokom dojenja. Duplo pakovanje se sastoji od tableta koje sadrže 11 vitamina i 10 minerala i od kapsula sa omega-3 masnim kiselinama koje su važne kako za majku, tako i za bebu. Ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama i dojiljama preporučuje se povećani unos vitamina i minerala. Od začeća pa sve do porodjaja, rast i razvoj fetusa zavise od hranjivih sastojaka koje majka unosi sa hranom.
Sastav
Tablete: Vitamin E, Vitamin C, Pantotenska kiselina, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin PP, Vitamin B6, Folati, Biotin, Vitamin D, Vitamin B12, Kalcijum Magnezijum, Gvožđe, Cink, Mangan, Bakar, Hrom, Jod,Selen, Molibden.
Kapsule: Omega-3 Riblјe ulјe, DHA, EPA.
Delovanje
Tablete i kapsule Premama Duo su specijalno napravlјene i izbalansirane da obezbede potrebnu količinu folata (400 µg) i vitamina D, zajedno sa ostalim vitaminima, mineralima i omega 3 masnim kiselinama u svim fazama trudnoće, u cilјu zadovolјenja povećanih potreba organizma
Namene
Unošenje folata preko dodataka ishrani povećava folatni status kod majke, što doprinosi smanjenju rizika od defekata neuralne tube. DHA doprinosi normalnom razvoju mozga i očiju fetusa i odojčeta. Jod doprinosi normalnoj funkciji tiroidne žlezde. Vitamin D i Kalcijum doprinose održavanju zdravim kostima i zubima. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena i normalnoj funkciji kože. Cink i Selen doprinose održavanju zdrave kose i noktiju.
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
1 tableta i 1 kapsula dnevno, sa malo tečnosti nakon jela.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

1.832,16 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 14827

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.