Meni
Korpa

NATURAL WEALTH Vitamin E-100 IJ 100 kapsula

Natural Wealth Vitamin E-100 Ij  100 Kapsula
NATURAL WEALTH Vitamin E-100 IJ 100 kapsula
Opis
Vitamin E kao aktivni antioksidans neutrališe slobodne radikale i njihov nepovoljni efekat na organizam. Štiti ćelije od toksičnih produkata iz hrane i okoline, doprinosi jačanju imunog odgovora i vitalnosti organizma tako da ga još nazivaju i vitaminom mladosti. Štiti cirkulaciju, sprečava pojačano zgrušavanje krvi, pomaže kod snižavanja visokog krvnog pritiska i koristi se u prevenciji oboljenja kardiovaskularnog sistema. Održava vitalnost kože i vezivnog tkiva.
Sastav
sadrži 100IJ vitamina E (d-alfa tokoferil acetat).
 
Delovanje
Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa..  Štiti ćelije od toksičnih produkata iz hrane i okoline, doprinosi jačanju imunog odgovora i vitalnosti organizma tako da ga još nazivaju i vitaminom mladosti. Štiti cirkulaciju, sprečava pojačano zgrušavanje krvi, pomaže kod snižavanja visokog krvnog pritiska i koristi se u prevenciji oboljenja kardiovaskularnog sistema. Održava vitalnost kože i vezivnog tkiva.
 
Namene
Antioksidativna zaštita
 
Dodatne informacije
45g
dužina 9,5cm, prečnik dna 4,7cm
Uputstvo za korisnike
Za odrasle uzimati 1 gel kapsulu dnevno, najbolje uz obrok. Konsultovati lekara ukoliko uzimate lekove ili ukoliko planirate da se podvrgnete ili ste se u skorije vreme podvrgli hirurškoj intervenciji. Natural Wealth® Vitamin E 100IJ  je dodatak ishrani u obliku tableta namenjen za antioksidativnu zaštitu organizma.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

1.863,84 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 13777

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.