Meni
Korpa

NATURAL WEALTH GINKGO FORTE, 30 tableta

Natural Wealth Ginkgo Forte, 30 Tableta
NATURAL WEALTH GINKGO FORTE, 30 tableta
Opis
Pomoć za koncentraciju, pamćenje i perifernu cirkulaciju, 30 tableta
Ginkgo Forte preporučujemo svima koji žele da zaštite dobru cirkulaciju, kao i za očuvanje kognitivnih funkcija i dobrog pamćenja. Ginko se pre svega preporučuje kao prirodna pomoć za zdravlje osoba srednjeg i starijeg doba i svima kojima su periferna cirkulacija i pamćenje izazov. Redovnom i pravilnom upotrebom ginko može biti koristan za očuvanje periferne cirkulacije, a svojim pozitivnim efektom na mentalne sposobnosti, poput pamćenja takođe poboljšava kvalitet života starijih osoba.  
Sastav
Jedna (1) tableta sadrži:Količina
Suvi ekstrakt lista ginkga (Ginkgo biloba), standardizovan na 24% ginkoflavonoglikozida60 mg

Delovanje
Ginkgo biloba doprinosi održavanju normalne kognitivne funkcije i pamćenja koje sa godinama slabi, zatim doprinosi normalnoj perifernoj cirkulaciji koja je posebno važna za vid i sluh. Ginkgo biloba pomaže kod simptoma blage do umerene cerebralne insuficijencije i doprinosi dobroj mentalnoj i nervnoj stabilnosti. Treba prekinuti sa uzimanjem i posavetovati se s lekarom u slučaju neželjenih efekata kao što su probavne smetnje, glavobolja, osip ili problemi s vidom. Potreban je savet lekara ukoliko se koriste neki drugi lekovi (naročito antikoagulansi, aspirin, tiazidni diuretici) ili kod poremećaja zgrušavanja krvi. Najmanje nedelju dana pre planirane operacije prestati sa uzimanjem. Ovaj preparat ne treba da koriste osobe obolele od hemofilije, čira, kao i žene u trudnoći i u periodu dojenja. Pogodan je i za vegetarijance.
Namene
Ginkgo biloba doprinosi održavanju normalne kognitivne funkcije i pamćenja koje sa godinama slabi, zatim doprinosi normalnoj perifernoj cirkulaciji koja je posebno važna za vid i sluh. Ginkgo biloba pomaže kod simptoma blage do umerene cerebralne insuficijencije i doprinosi dobroj mentalnoj i nervnoj stabilnosti.
 
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Koristiti jednu tabletu dnevno uz obrok, ili prema preporuci lekara.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

632,13 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18594

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.