Meni
Korpa

NATURAL WEALTH DOUBLE C SERUM 30 ml

Natural Wealth Double C  Serum 30 Ml
NATURAL WEALTH DOUBLE C SERUM 30 ml
Opis
Sadrži visoko stabilizovan patentirani vitamin C. Efekti vidljivi nakon korišćenja Double C seruma su mlađi izgled kože, smanjena pigmentacija kože, zaštita od fotostarenja i štetnih uticaja okoline
Sastav
Sadrži visoko stabilan oblik vitamina C, provitamin B5, vitamin E, prirodne biljne ekstrakte i ulja sa negujućim svojstvima, hijaluronsku kiselinu, hidrolizovani kolagen.
 
Delovanje
Efekti vidljivi nakon korišćenja Double C seruma:
Mlađi izgled kože - Vitamin C u Double C serumu podstiče sintezu kolagena u koži i dovodi do značajnog smanjenja izraženosti bora.
Smanjena pigmentacija kože - Vitamin C u Double C serumu ciljano deluje na ključne korake u sintezi melanina kao i na postojeći melanin i time sprečava nastanak pigmentacija i posvetljuje postojeće hiperpigmentacije već nakon 7 dana.
Zaštita od fotostarenja i štetnih uticaja okoline - Vitamin C u Double C serumu štiti površinske, ali i dublje slojeve kože od štetnih uticaja slobodnih radikala koje generišu sunčevo zračenje, duvanski dim i različiti izduvni gasovi okoline, a koji oštećujući DNA i kolagen dovode do ubrzanog starenja kože.
 
Namene
  • Spečava stvaranje bora
  • Smanjuje pigmentaciju kože
  • Štiti od foto starenja

Dodatne informacije
Tezina 86g
Dimenzije 4x4x10,5cm

Uputstvo za korisnike
Serum se nanosi direktno na kožu lica i vrata ujutru i uveče pre primene dnevne ili noćne kreme. Pre svake upotrebe potrebno je promućkati bočicu.
 

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

1.330,56 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18612

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.