Meni
Korpa

KARBOFIN FORTE, 30 KAPSULA

KARBOFIN FORTE, 30 KAPSULA
KARBOFIN FORTE, 30 KAPSULA
Opis
Karbofin forte preporučujemo nakon obilnih ili začinjenih obroka, kao prvu pomoć za otklanjanje težine i bola u želucu. Pomaže varenje hrane, otklanja nadimanje i gasove, pospešuje lučenje digestivnih enzima i reguliše probavu. Može se koristiti i kao prirodni antidijaroik zahvaljujući sadržaju biljnog uglja koji u crevima vezuje vodu i prisutne toksine. 
Sastav
biljni ugalj, morač, nana, kamilica, anis.  
Biljni ugalj   50 mg
Suvi ekstrakt ploda morača (Foeniculum vulgare)    30 mg sa 0.5%  etarskog ulja
Plod morača u prahu (Foeniculum vulgare)   30 mg
Suvi ekstrakt cvasti kamilice (Matricaria chamomilla)     25 mg sa 0.3% apigenina
Etarsko ulje morača (Foeniculum vulgare)      0.5 mg
Etarsko ulje anisa (Pimpinella anisum)     0.5 mg
Etarsko ulje nane (Mentha piperita)    0.5 mg
Delovanje
  • Morač i anđelika se tradicionalno koriste za bolje varenje, protiv grčeva i nadimanja, naročito nakon obilnih i masnih obroka.
  • Biljni ugalj (od drveta breze) adsorbuje intestinalne gasove koji nastaju tokom fiziološkog procesa varenja hrane i koji mogu dovesti do pojava pritiska i bolova u crevima.
  • Kamilica deluje umirujuće i olakšava rad organa za varenje.
  • Anis i nana imaju karminativno dejstvo - stimulišu lučenje enzima za varenje i eliminišu nadimanje.

Namene
Karbofin forte je dodatak ishrani koji sadrži biljni ugalj i biljne ekstrakte od značaja za održavanje zdravlja digestivnog sistema. Morač i anđelika se tradicionalno koriste za bolje varenje , protiv grčeva i nadimanja, naročito nakon obilnih i masnih obroka. Osim biljnog uglja, kapsule sadrže etarska ulja kamilice, anisa, mente i morača. Biljni ugalj (od drveta breze) adsorbuje intestinalne gasove koji nastaju tokom fiziološkog procesa varenja hrane i dovode do pojave pritiska i bolova u crevima. Morač  je odličan digestiv i tradicionalno se koristi za bolje varenje , naročito nakon obilnih i masnih obroka. Kamilica deluje umirujuće i olakšava rad organa za varenje. Anis i nana imaju karminativno dejstvo - stimulišu lučenje enzima za varenje i eliminišu nadimanje. Bez glutena. Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 12 godina. Ne koristiti istovremeno sa antikoagulantnim lekovima. Biljni ugalj ne koristiti istovremeno sa drugim lekovima jer može da smanji njihovu resorpciju i dejstvo u organizmu - 2 sata pre ili nakon uzimanja lekova može se slobodno koristiti.
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Dve kapsule dnevno, najbolje posle jela.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

622,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6509

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.