Meni
Korpa

GLIZIGEN SPREJ, 60ML

Glizigen Sprej, 60Ml
GLIZIGEN SPREJ, 60ML
Opis
Glizigen sprej deodorira, osvežava i sprečava posledice agresivnog dejstva intimnih kupki na veoma osetljivu vulvo-vaginalnu sluzokožu.

Način primene naneti sprej raspršivanjem iznad genitalne regije držeći bočicu u uspravnom položaju. Dnevno je dovoljno koristiti sprej 3-4 puta ili češće ako je potrebno.Napomena ne koristiti na oštećenoj i iritiranoj koži. Prekinuti sa upotrebom ukoliko dođe pojave osipa, iritacije ili bilo kakve nelagodnosti prilikom upotrebe. U slučaju stalnog neprijatnog mirisa ili pojave sekreta treba se obratiti lekaru.
 
Sastav
  • glicirizinska kiselina

Delovanje
Glavni aktivni princip je glicirizinska kiselina, koja se koristi u terapiji preko 5000 godina, a danas je jedan od najčešće korišćenih biljnih aktivnih principa. Glicirizinska kiselina je glavna aktivna komponenta Glizigen linije proizvoda. Glicirizinska kiselina je jak antioksidans, a poznata je zbog svojih antiinflamatornih i antiulceroznih svojstava. Sve više se pominje i njeno antivirusno dejstvo. Ekstrakt glicirizinske kiseline pomaže jačanju imunog sistema. Metodom molekularne aktivacije, razvijenom od strane kompanije Catalysis, znatno se povećava biološka aktivnost glicirizinske kiseline (čak za 41-50%) i doprinosi jačem dejstvu glizigen proizvoda.
Namene
Glizigen spreja se posebno preporučuje tokom menstruacije, posle odnosa, sportskih aktivnosti, odlaska na bazen i u saunu. Glizigen je blagi prirodni proizvod u vidu spreja koji ne peni i koristi se za intimni deo tela.
Dodatne informacije
Težina: 57g
Dimenzije: 11 x 3.5 x 3.5cm
Uputstvo za korisnike

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

1.557,60 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 9820

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.