Meni
Korpa

FERMENTAL, 15 KAPSULA

Fermental, 15 Kapsula
FERMENTAL, 15 KAPSULA
Opis
Fermental je po svom sastavu jedinstveni probiotik za decu i odrasle koji sadrži pet različitih sojeva bakterija mlečno-kiselinskog vrenja (L.rhamnosus, L.acidophilus, L.bulgaricus, S.termophilus i Bifidobacterium bifidum), ekstrakt biljke aloe vera i vitamine B1, B2, B5, B6, B12 i PP.Upotreba Fermentala se preporučuje za suzbijanje dijareja različitog porekla, tokom terapije antibioticima, da bi se izbeglo smanjenje prirodne crevne flore i pojava dijareje, u slučaju dizenterija, konstipacija, lenjih creva, teškoća u varenju, u cilju normalizacije crevnog ekosistema, kod čestog konzumiranja konzerviranih namirnica; koristan je za jačanje oslabljenog organizma. Specijalna formula sadrži gastroprotektivne fermente (Gastroguard) koji daju preparatu sigurno dejstvo na nivou crevnog trakta.
Sastav
AKTIVNI SASTOJCI (po 1 kapsuli):
Aloe vera ekstrakt 200:1 - 20mg
(L. rhamnosus, L. acidophilus, S. thermophilus, Bifidobacterium bifidum, L. bulgaricus)
Ne manje od 2 milijarde
Vitamin B6 - 0,6mg
Vitamin B2 - 0,48mg
Vitamin B1 - 0,42mg
Nicotinamide (Vit.PP) - 5,4mg
Pantotenska kiselina (Vit. B5) - 1,8mg
Vitamina B12 - 0,3mcg
Delovanje
Kombinacija probiotika sa vitaminima B i alojom. Jedinstvena kombinacija probiotika sa vitaminima B grupe i alojom u Fermental kapsulama zaustavlja dijareju i obnavlja uništenu crevnu mikrofloru, sprečava nedostatak vitamina B koji dijareja može da izazove, smanjuje infekciju Helicobacter pylori, ublažava simptome alergijskih reakcija, povoljno deluje kod kolitisa i iritabilnog kolona, sprečava formiranje prekanceroznih enzima u debelom crevu, povoljno utiče na normalno funkcionisanje imunološkog sistema.
Namene
Za suzbijanje dijareje, u slučaju dizenterije, konstipacije, lenjih creva, teškoća u varenju. Koristan za jačanje organizma.
Dodatne informacije
Masa:0,1 kg
Uputstvo za korisnike
Jedna kapsula dnevno uz čašu vode, poželjno između obroka.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

550,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6495

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.