Meni
Korpa

ERBAVEN FRESH GEL, 100ML

Erbaven Fresh Gel, 100Ml
ERBAVEN FRESH GEL, 100ML
Opis
Deluje umirujuće i donosi brzo olakšanje umornim nogama. Preporučuje se kod problema sa venskom cirkulacijom. kod oticanja nogu, protiv pucanja kapilara, kod bolova i težine u nogama do kojih posebno dolazi usled dugotrajnog sedenje i stajanja. Osnovu efikasnosti nove Erbaven linije proizvoda predstavlja TROKSERUTIN estrahovan iz cveta japanskog bagrema. Brojne kliničke studije su dokazale njegovu efikasnost i bezbednost. Pogodan za primenu tokom trudnoće i kod osoba sa osetljivom kožom. Samo za spoljašnju upotrebu. Erbaven Fresh Gel je kozmetički preparat bogat aktivnim principima kao što su: rutin, escin, bromelin, ekstrakt borovnice, aloja, vitamina E, itd. Ovi aktivni principi su tradicionalno poznati zbog svojih umirujućih i vazoprotektivnih dejstava. Ovi biljni ekstrakti sprečavaju otoke, grčeve i bol u listovima, sprečavaju pucanje kapilara i izlazak tečnosti van krvnih sudova, deluju protivupalno i olakšavaju umornim nogama.
Sastav
Erbaven fresh gel ima inovativnu formulu na bazi trokserutina i ekstrakata divljeg kestena, ginka, ananasa, centele, aloje, nane, borovnice, arnike, đumbira i novozelandske zelene dagnje.
Delovanje
Zahvaljujući svom sastavu na bazi posebno odabranih biljnih ekstrakata, Erbaven se pokazuje korisnim za poboljšanje periferne mikrocirkulacije, sprečava pucanje kapilara, doprinosi eliminaciji osećaja umora, oticanja i sindroma “teških i umornih nogu” i olakšava tegobe kod pojave proširenih vena.
Namene
  • kod problema sa venskom cirkulacijom
  • kod oticanja nogu
  • protiv pucanja kapilara
  • kod bolova i težine u nogama do kojih posebno dolazi usled dugotrajnog  sedenje i stajanja
Redovna upotreba gela i i kapsula sprečava pojavu umora, grčeva i otoka nogu.Erbaven gel se preporučuje osobama čije aktivnosti podrazumevaju dugotrajno stajanje, tokom trudnoće, kao i onima koji pate od loše venske cirkulacije koja izaziva osećaj težine i umora u nogama.
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Naneti gel na skočne zglobove i listove ujutro i uveče, masirati kružnim pokretima ka gore! Nanesite gel na noge, posebno na skočne zglobove i listove, ujutru i uveče, lagano masirajući odozdo na gore, do potpunog upijanja. Preparat pokazuje bolje efekte ukoliko se koristi uporedo sa Erbaven Retard kapsulama. Erbaven gel deluje povoljno i umirujuće kod osoba sa proširenim venama i problemima sa mikrocirkulacijom donjih eksremiteta.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

792,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6491

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.