Meni
Korpa

ECHINAID, 60 KAPSULA

Echinaid, 60 Kapsula
ECHINAID, 60 KAPSULA
Opis
Echinaid kapsule su dodatak ishrani sa biljkama Echinacea purpurea i Echinacea angustifolia. Ove kapsule su kombinacija korena i listova spojenih sa standardizovanim ekstraktima cele biljke. Svakodnevna upotreba Echinacee može sprečiti i/ili pomoći u borbi protiv prehlada, gripa i prisustva bakterija u gornjim respiratornim putevima.
Sastav
  • Echinacea purpurea (koren), suvi ekstrakt (s.e.) - 270mg
  • Echinacea purpurea (nadzemni deo biljke), s.e. D/E 4:1 - 75mg
  • Echinacea purpurea (koren), s.e. sa 2% cikorične kiseline - 30mg
  • Echinacea Angustifolia (koren) s.e. sa 4% ehinozida - 5mg

Delovanje
Preparat ima prirodno imunostimulativno dejstvo.Upotreba Echinacee može pojačati prirodnu odbranu organizma povećavajući aktivnost makrofaga i broj belih krvnih zrnaca koji stvaranju antitela, te na taj način organizam postaje otporniji na napade patogenih mikroorganizama. Dodatak ishrani radi poboljšanja prirodne odbrane organizma. Preporučuje se početak uzimanja kod prvih simptoma gripa ili prehlade ili preventivno i dok ne postoje simptomi bolesti ako je imunitet oslabljen iz bilo kog razloga.
Namene
Stimuliše nespecifični imuni odgovor i povećava otpornost organizma. Bez glutena. Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.
Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.
Preparate na bazi ehinacee ne treba da koriste osobe sa progresivnim sistemskim bolestima (multipla skleroza, eritematozni lupus, tuberkuloza i dr.), osobe sa HIV infekcijom i osobe obolele od leukemije.

Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Jedna  do tri kapsule dnevno uz čašu vode.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

726,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6486

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.