Meni
Korpa

CRANBERRY CYST, 30 TABLETA

Cranberry Cyst, 30 Tableta
CRANBERRY CYST, 30 TABLETA
Opis
CRANBERRY CYST  je dijetetski dodatak ishrani (dijetetski suplement) sa brusnicom koji povoljno utiče na funkcionisanje urinarnog trakta. Delovanje brusnice je pospešeno prisustvom ekstrakta grejpfruta, javanskog čaja, medveđeg grožđa i zlatnice. Precizno odabrana kombinacija biljaka obezbeđuje normalno funkcionisanje mokraćnih puteva i namenjena je muškarcima i ženama koji su skloni infekcijama i čestim upalama mokraćnih puteva.
Cranberry cyst je prirodna pomoć u borbi protiv ešerihije i sprečavanja rekurentnih infekcija.

Sastav
Konc. ekstakt ploda brusnice (Vaccinium macrocarpon) ...... 350 mg
stand 1% proantocijanidina
suvi ekst. lista uve (Arctostaphylo uva ursi) ............... 100 mg
stand 20% arbutina
S.e. semena grejpfruta (Citrus paradise, 4:1) .................... 50 mg
S.e. lista javanskog čaja (Orthosiphon stamineus) ............ 50 mg
stand 0,2% sinensetina
S.e. herbe evropske zlatnice (Solidago virgaurea, 10/1) ...................... 50 mg
 
Delovanje
Brusnica - kako je više kliničkih studija pokazalo, korisna je za dobro funkcionisanje urinarnog trakta, pomaže kod infekcija i cistitisa jer sprečava adheziju patogenih bakterija na ćelije epitela urinarnog trakta. Ima visok nivo flavonoida i supstanci antioksidantnog delovanja. Ekstrakt brusnice deluje antiseptički.
Medveđe grožđe / Uva - ima antiinflamatorno, dezinfikujuće i diuretičko dejstvo. Dokazano je da daje odlične rezultate u slučaju prostatitisa, cistitisa, nefritisa i drugih poremećaja urinarnog i urogenitalnog sistema. 
Grejpfrut  - seme grejpfruta je efikasno sredstvo protiv uropatogenih bakterija, ali deluje i na gljivice i viruse. Ekstrakt grejpfruta deluje na ćelijsku membranu patogenih mikroorganizama, sprečava apsorpciju aminokiselina i na taj način stvara prepreku njihovoj ishrani, čime uzrokuju smrt patogenog mikroorganizma.
Javanski čaj - ima snažno diuretičko dejstvo i sposobnost eliminacije uree i hlorida. Zahvaljujući prisustvu sinensetina i ruzmarinske kiseline, ima antivirusno i bakteriostatsko dejstvo što je posebno korisno kod infekcija urinarnog trakta.
Evropska zlatnica - sadrži fitokompleks koji se mahom sastoji od flavonoida, tanina, triterpenskih saponina i antocijana i ima jako diuretičko dejstvo. Ovaj ekstrakt ne povećava samo zapreminu urina, već pospešuje eliminaciju azota i mokraćne kiseline čija je koncentracija jako povećana kod urinarnih infekcija. Ima antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo što ga čini dragocenim u slučajevima urinarnih infekcija bilo da su akutne ili hronične.
Nemačka komisija je odobrila korišćenje evropske zlatnice i javanskog čaja za lečenje kamena u urinarnom traktu.
 
Namene
Pomaže kod cistitisa i čestih upala mokraćnih puteva. Bez glutena. Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Jedna do dve tablete dnevno, popiti sa čašom vode. Ne koristiti istovremeno sa antibioticima, statinima, antihistaminicima, antireumaticima, imunosupresivima i kalcijumovim blokatorima. Ne  preporučuje se u trudnoći i u periodu laktacije.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

884,40 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6482

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.