Meni
Korpa

BIOFAR VITAMIN C ACEROLA 500 Biofar, 20 šumećih tableta

Biofar Vitamin C Acerola 500 Biofar, 20 Šumećih Tableta
BIOFAR VITAMIN C ACEROLA 500 Biofar, 20 šumećih tableta
Opis
BIOFAR Vitamin C Acérola 500 pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose smanjenju umora i isrcrpljenosti i doprinose  normalnom održavanju energetskog metabolizma (vitamin C). Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, kože, zuba i desni kolagena i zaštitu  ćelija od oksidativnog stresa.

Upotreba: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode, poželjno je popiti ujutro, nakon doručka. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života.
 
Sastav
  • Ekstrakt acerole
  • Vitamin C

Delovanje
Vitamin C pripada grupi hidrosolubilnih vitamina,i neophodan je u organizmu kao antioksidans,odnosno sredstvo za uklanjanje slobodnih radikala. Neophodan je nutrijent za normalno funkcionisanje imunog sistema. Prisustvo vitamina C je važno za sintezu kolagena,koji predstavlja jedan od gradivnih elemenata zdrave kože. Preporučuje se kao dodatak ishrani svima koji ne unose dovoljno voća i svežeg povrća,osobama koje koriste preparate gvožđa u terapiji,kao o osobama sa oslabljenim imunitetom.
 
Namene
Sastojci doprinose smanjenju umora i isrcrpljenosti i normalnom održavanju energetskog metabolizma . Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, kože, zuba i desni kolagena i zaštitu  ćelija od oksidativnog stresa.
Dodatne informacije
Težina 110g,
Dužina fiole 14,5cm
Prečnik dna 2,8cm
Uputstvo za korisnike

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

267,96 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6728

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.