Meni
Korpa

BIOFAR KALCIJUM I VITAMIN D3, 20 šumećih tableta

Biofar Kalcijum I Vitamin D3, 20 Šumećih Tableta
BIOFAR KALCIJUM I VITAMIN D3, 20 šumećih tableta
Opis
BIOFAR Calcium Vitamine D3 pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose održavanju normalnih zuba i koštanog sistema (kalcijum, vitamin D3) i doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, kože, zuba i desni (vitamin C). Vitamin D3 ima važnu ulogu u apsorpciji, iskorišćavanju i održavanju normalne koncentracije kalcijuma u krvi.

Upotreba: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode, poželjno je popiti uveče, nakon večere.Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života.
 
Sastav
  • Kalcijum
  • Vitamin D3
  • Vitamin C

Delovanje
Unos kalcijuma redukuje gubitak koštane mase i smanjuje rizik od preloma pršljenova. Unos kalcijuma tokom detinjstva (npr putem mleka) može da bude uzrok veće gustine kostiju u odraslom dobu. To povećanje gustine kostiju može da smanji rizik od fraktura kasnije u životu. Kalcijum je koristan i za druge organske sisteme jer redukuje krvni pritisak i nivo holesterola. Suplementi kalcijuma i vitamina D su korisni u prevenciji gubitka zuba kod odraslih.
Napomena: Kalcijum karbonat se najbolje resorbuje uz obrok siromašan gvožđem,kao što je doručak.Osobe koje uzimaju inhibitore protonske pumpe i H2 blokatore,ne resorbuju dobro kalcijum.

 
Namene
Namenjen je održavanju normalnih zuba i koštanog sistema, normalnom stvaranju kolagena, za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, kože, zuba i desni. Vitamin D3 ima važnu ulogu u apsorpciji, iskorišćavanju i održavanju normalne koncentracije kalcijuma u krvi.
 
Dodatne informacije
Težina 110g,
Dužina fiole 14,5cm
Prečnik dna 2,8cm

 
Uputstvo za korisnike

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

266,64 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6702

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.