Meni
Korpa

KHAN ANTIREUMATSKI TIGROV KREM GEL SA MASAŽEROM 200ML

Khan Masažer Tigrov Krem Gel 200Ml
KHAN ANTIREUMATSKI TIGROV KREM GEL SA MASAŽEROM 200ML
Opis
Khan masažer tigrov krem gel sadrži etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, kao i mentol, kamfor i metil salicilat, aktivne sastojke koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića. Preporučuje se njegova primena kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti, kao i kod uganuća, iščašenja i istegnuća nastalih prilikom sportskih ili rekreativnih aktivnosti. Za postizanje maksimalnog dejstva svakog pojedinačnog sastojka, preporučuje se masaža područja koje je pod upalom. Lokalno zagrevanje bolnog mesta u kombinaciji sa masažom, dovodi do postepenog smanjenja mišićne napetosti, čime se povećava prokrvljenost i bolja razmena materija u organizmu. Zato je formulisan proizvod Khan masažer tigrov krem gel, kako bi se postigla potencijacija dejstva, značajno izraženija cirkulacija krvi i limfe, a samim tim i ubrzao proces oporavka. Zahvaljujući krem gel podlozi, Khan masažer tigrov krem gel se može nanositi i lako razmazivati na sve delove tela, uključujući kosmate i eksponirane delove, ne ostavljajući masne tragove.
Sastav
etarsko ulja eukaliptusa, etarsko ulja karanfilića, mentol, kamfor, metil salicilat
Delovanje
Khan masažer tigrov krem gel je formulisan na bazi etarskih ulja eukaliptusa i karanfilića, mentola i kamfora, aktivnih sastojaka koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod degenerativnih i upalnih oboljenja zglobova i mišića. Sinergističkim dejstvom ovi aktivni principi poboljšavaju cirkulaciju i vazodilataciju na mestu primene, što dovodi do bolje prokrvljenosti tkiva, ublažavanja bola i otoka, kao i do povećane pokretljivosti tretiranog dela tela. Karanfilić ispoljava efekat blagog prirodnog anestetika, dok mentol prijatno hladi kožu i time ublažava osećaj peckanja, do kog može doći usled poboljšanja cirkulacije. Ova formulacija je obogaćena metil salicilatom, koji doprinosi ublažavanju bolova kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti. Metil salicilat je izolovan iz ulja zimzelena, intenzivnog je mirisa, a primenjen na kožu, dovodi do hiperemije (pojačanog dotoka krvi u kožu). Metil salicilat je iritans i prirodni analgetik, koji lokalno pospešuje cirkulaciju i ublažava bol. Zahvaljujući dobroj apsorpciji kroz kožu i visokoj koncentraciji delujućih sastojaka na ciljnom mestu, proizvodi smiruju upalni proces, pojačavaju prokrvljenost, pri čemu se postiže prijatan osećaj toplote i opuštanje mišića.
Namene
Preporučuje se kod: bolova, reumatskih tegoba, usporene periferne cirkulacije, sportskih povreda.
Dodatne informacije
Težina: 0.300 kg
Dimenzije: 5.5 × 6.5 × 22.5 cm
 
Uputstvo za korisnike
Nakon skidanja poklopca, vrh tube sa položaja off okrenuti u položaj on. Istisnuti krem gel na željeni deo kože tela i kružnim pokretima uz pomoć masažer kuglica na vrhu tube utrljati proizvod do potpunog upijanja.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

Detaljno uputstvo možete pogledati klikom na LINK.

981,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 11188
  • Težina: 0.30kg
  • Dimenzije: 5.50cm x 6.50cm x 22.50cm

Detaljno uputstvo možete pogledati klikom na LINK.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.