Meni
Korpa

TERRANOVA

Terranova je britanski brend suplemenata koji koristi holistički inovativni pristup, tačnije upotrebu čistih liofiliziranih sastojaka biljaka bogatih fitonutrijentima. Postupak liofilizacije se smatra superiornijim od drugih metoda sušenja, zato što biljke, na taj način, zadržavaju svoju potentnost, visoku rastvorljivost i veću stabilnost.

Pažljivim odabirom sastojaka pospešuje se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda. Proizvod se snabdeva sinergijskim enzimima i kofaktorima, a, takođe se, povećava ukupna nutritivna aktivnost. Ostali sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, a njihova namena je stimulisana.

Ceo ovaj proces je Terranova sklupčao u vlastitu mešavinu prirodnih organskih lekovitih biljaka i superhrane koju je nazvao MAGNIFOOD kompleks.


Brend: TERRANOVA
Antioksidansi igraju najvažniju ulogu u eliminaciji slobodnih radikala. Slobodni radikali u našem organizmu nastaju svakodnevno, usled procesa oksidacije u kojem iz organskih jedinjenja (hrane) nastaje energija koja nam je neophodna za život. U procesima oksidacije glavnu ulogu ima kiseonik. Iako na..
2.554,20 RSD
Brend: TERRANOVA
Aktivni sastojci (vitamin C, pantotenska kiselina, inozitol, niacin, vitamin B6, B1, B2, holin, folat, B12, biotin) u kombinaciji sa Magnifood kompleksom (stabilizovane pirinčane mekinje, koren rodiole, koren sibirskog gin šena, seme mladog ovsa, cvet i listovi licerne, list peršuna, list maslac..
1.867,80 RSD
Brend: TERRANOVA
Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, kao aktivnim principima sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, neophodne za obnovu i rast ćelija kože, noktiju i kose i doprinose lepom i mlađem izgledu, koji se čovek oduvek trudio da očuva...
2.224,20 RSD
Brend: TERRANOVA
Cink je važan mineral koji se nalazi u svim živim tkivima. Aktivira preko 200 enzima u organizmu, a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorpciju...
1.478,40 RSD
Brend: TERRANOVA
Ubihinon (koenzim Q10, ubikvinon, ubidekarenon, koenzim Q, CoQ10, CoQ, Q10) učestvuje u aerobnoj ćelijskoj respiraciji, generišući energiju u obliku ATP-a.  Prisutan je u većini eukariotskih ćelija, prvenstveno u mitohondrijama. Organi sa najvišim zahtevom za energiju, kao što su srce, jetra i ..
4.540,80 RSD
Brend: TERRANOVA
Ubihinon (koenzim Q10, ubikvinon, ubidekarenon, koenzim Q, CoQ10, CoQ, Q10) učestvuje u aerobnoj ćelijskoj respiraciji, generišući energiju u obliku ATP-a.  Prisutan je u većini eukariotskih ćelija, prvenstveno u mitohondrijama. Organi sa najvišim zahtevom za energiju, kao što su srce, jetra i ..
2.554,20 RSD
Brend: TERRANOVA
Terranovin folat kompleks preporučuje se trudnicama, za pravilan rast i razvoj ploda, i za sprečavanje defekta neuralne cevi koji se javlja tokom embrionalnog razvoja deteta (izmedju 17og i 30og dana embrionalnog razvoja).Deca osoba sa defektima neuralne cevi imaju veći rizik da razviju neku od ..
1.848,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Kao biogeni element, gvožđe spada u grupu esencijalnih elemenata gde učestvuje u prenosu kiseonika.  U organizmu odraslog čoveka ima oko 5,85 grama gvožđa; od toga je 55% vezano za hemoglobin, 10% je u mioglobinu i 17% u ćelijskim heminima; oko 17% gvožđa se nalazi i u drugim organima (kao feri..
1.412,40 RSD
Brend: TERRANOVA
Hrom je mineral, važan za ispravan metabolizam ugljenih hidrata i stimulaciju aktivnosti insulina. Istraživanja su pokazala da može da utiče na regulaciju glukoze u krvi (glikozilirani hemoglobin - HbA1C) kod dijabetesa tipa 2...
1.630,20 RSD
Brend: TERRANOVA
Proizvod sadrži dvostruku količinu kalcijuma u odnosu na magnezijum  Razmera je 500 mg Ca : 250mg Mg. Oba ova minerala doprinose ordžavanju normalne funkcije mišića i kostiju, kao i normalno funkcionisanje nervnog sistema. Upotrebom ovog preparata nadoknađuju se nedostaci pomenutih elemenata u ..
1.498,20 RSD
Brend: TERRANOVA
Zahvaljujući prisustvu kvercetina, kopriva stabiliše mastocite (ćelije odgovorne za alergijske simptome) i sprečava oslobađanje histamina kod alergijskih reakcija. Bromelain deluje sinergistički i pojačava aktivnost kvercetina, a ima i antiinflamatorna svojstva. Ista svojstva poseduju i kurkuma i cv..
3.339,60 RSD
Brend: TERRANOVA
Terranovin kompleksan proizvod koji objedinjuje vitamine i minerale dodatno obogaćene sinergijskim kompleksom liofiliziranih biljaka i hrane bogate fitonutritijentima zvanim Magnifood kompleks...
2.811,60 RSD
Brend: TERRANOVA
Magnezijum bisglicinat je superiorniji obik magnezijma od citrata. Poseduje najviše elementarnog magnezijuma u odnosu na druge forme, a u kombinaciji sa B6 vitaminom koji obezbedjuje apsorpciju iz creva, tako da je njegova bioraspoloživost najveća...
2.646,60 RSD
Brend: TERRANOVA
Proizvod sadrži dvostruku količinu magnezijuma u odnosu na kalcijum.  Razmera je 500 mg Mg : 250mg Ca. U obliku citrata i oksida magnezijum reaguje sa Magnifood Kompleksom i omogućava se bolja bioraspoloživost. Kalcijum je potreban za odražavanje zdravih kostiju i zuba. Oba ova minerala doprino..
1.544,40 RSD
Brend: TERRANOVA
Terranovin probiotik sa prebiotikom obezbeđuje 5 različitih vrsta prebiotika, svetski najcenjeniji Rosell i CHR Hansen soj, 3,5 milijardi organizama, 3 različita Magnifood prebiotska sastojka plus Fruktooligosaharidi (FOS). Kombinacija probiotika sa prebiotikom omogučuje efikasnije i brže dejstvo pr..
2.498,10 RSD
Brend: TERRANOVA
Digestivni enzimi su oni enzimi koji se nalaze u organima za varenje i koji funkcionišu kao biološki katalizatori da pokrenu proces razgrađivanja hrane, tako da važne hranljive materije budu dobro apsorbovane i iskorišćene. Sva hrana sadrži hranljive materije i ima određene nutritivne vrednosti, međ..
2.448,60 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)