Meni
Korpa

Ostali brendovi

OpisCombinerv predstavlja novu četvorostruku kombinaciju aktivnih supstanci koja sadrži dva antioksidansa: -alfa-lipoičnu kiselinu (ALA) i -superoksid dismutazu (SOD) u kombinaciji sa Acetyl-L-karnitinom i vitaminom B12.SastavAlfa-lipoinska kiselina Matris retard 570mg -Acetil-L-karnitin 300mg -..
2.376,00 RSD
OpisProizvod sadrži pet prirodnih sastojaka: kordiceps gljiva, reiši gljiva, žen-šen, gulan i djumbir. Sinergitički pomažu jačanju imuniteta i organizma generalno, smanjenju umora i za brži oporavak, regeneraciji i zaštiti ćelija, deluju antitumorski i kao prirodan antibiotik. SastavJedna kapsul..
3.177,50 RSD
OpisEpineuron se preporučuje kod oštećenja nerava u neurodegenerativnim bolestima (Multipla skleroza, ALS, Parkinsonova bolest, Alchajmerova demencija), u stanjima nakon moždanog udara i trauma CNS-a, kod kancerskog i hemioterapijom uzrokovanog neuropatskog bola, neuralgija različitog uzroka, kod He..
2.772,00 RSD
OpisNeuronal® sadrži NCFR-6, jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina koja utiče na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava prilikom bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom. Kombinacija aktivnih supstanci u proizvodu Neuronal® je pažljivo odabrana na bazi pozitivnih rezultata naučnih ..
2.838,00 RSD
OpisSelitop je jedinstven proizvod u inovativnoj formi orodisperzibilnih tableta, za potrebe ishrane osoba  sa oboljenjima šitne žlezde ili drugim stanjima sa povećanim potrebama za selenom.SastavL- Selenomethionine 200mcg  DelovanjeSelen je esencijalni mikronutrijent sa različitim važnim funkcijam..
1.445,40 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)