Meni
Korpa

TOSAMA

Brend: TOSAMA
OpisBiorazgradivi štapići sa graničnikom od pamučne vate, pogodni su za negu osetljivih delova tela dece (uha, nosa, nabora).SastavŠtapić je napravljen od papira koji je 100% biorazgradiv, a vata na oba kraja papira je 100% pamučna, i nije beljena hlorom. Graničnik od vate omogućava bezbednu upotreb..
118,30 RSD
Brend: TOSAMA
OpisMrežaste gaćice za žene, namenjene za period nakon porodjaja, ginekoloških operacija ili intervencija. Koriste se u kombinaciji sa ulošcima iste namene.Sastav87% poliester i 13% elastinDelovanjeMrežaste gaćice za žene, namenjene za period nakon porodjaja, ginekoloških operacija ili intervencija...
330,00 RSD
Brend: TOSAMA
OpisJastučići za grudi, koji štite odeću dojilja.  SastavMekani prirodni materijali visokog stepana upijanja.DelovanjeAnatomski oblik jastučića, izuzetno mekane ivice i prirodan sastav mekih i visokoupijajućih vlakana, osiguravaju udobnost i sigurnost. Jastučići su nepropusni za tečnost, ali su pro..
312,84 RSD
Brend: TOSAMA
OpisPamučni jastučići su napravljeni od visokoupijajuće, 100% čiste pamučne trake od pamuka, koja je perforirana. Kidanjem pamučne trake, dobija se jastučić veličine 9,5cm x 10cm. Proizvod je dermatološki testiran.Pakovanje sadrži 60 jastučića.Sastav100% pamukDelovanjeJastučići od pamučne vate neoph..
262,85 RSD
Brend: TOSAMA
OpisPortikle za jednokratnu upotrebu.SastavIzrađene su od visoko nepropusnog i higijenskog materija .DelovanjePortikle su napravljene da zaštite odeću vašeg mališana tokom hranjenja. Jednostavne su za upotrebu - gornji krakovi se jednostavno lepe. Imaju praktičan džep za hranu koji je dubok 5cm. Ide..
363,00 RSD
Brend: TOSAMA
OpisSuve krpice za pranje i negu kože.Sastav100% prirodna celuloza.DelovanjeSuve krpice od prirodnih, 100% viskoznih vlakana, nakvašene samo vodom, idealno su sredstvo za higijenu bebine kože. Krpice se mogu koristiti i suve. Nemaju miris, ne sadrže nikakve dodatne supstance. Pakovanje sadrži 50 krp..
222,51 RSD
Brend: TOSAMA
OpisSuve krpice za pranje i negu kože.  Sastav100% prirodna celuloza. DelovanjeSuve krpice od prirodnih, 100% viskoznih vlakana, nakvašene samo vodom, idealno su sredstvo za higijenu bebine kože. Krpice se mogu koristiti i suve. Nemaju miris, ne sadrže nikakve dodatne supstance. Pakovanje sadrži 50..
479,27 RSD
Brend: TOSAMA
OpisVlažni toaletni papir je u stvari celuloza u listićima, navlažena nežnom formulom koja sadrži pantenol i neven. Vlažni papir će blago očistiti kožu, umiriti je i navlažiti. Ne sadrži parfeme i parabene.SastavAqua, glicerin, fenoksietanol, propilen glikol, Coco glikozid, pantenol, benzoeva kiseli..
180,81 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)